Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 3.1 TDI, 1999 дистанционно

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Grand Cherokee 3.1 TDI, 1999 дистанционно

    Здравейте,

    Търсих из форума, после из интернет, обаче не успях да намеря отговор на следното, така че реших да питам дали някой друг е имал подобна болка.

    Малко преди нова година влезнах в много грозна серия - първо някакви странни проблеми с тоците, единият ден ми замина диодната плочка и я сменихме с чисто нова. На следващият, метра след като излезнах от гаража, акумулатора ми буквално умря - оказа се, че има заминала клетка.. За капак, в момента, в който успяхме да го закараме до сервиза, водите му 'изтекоха' през ауспуха и се оказа, че една от главите ми е заминала.. Всичко това вече е оправено - нова глава + чисто нов акумулатор.

    Дълго време, около две+ седмици джипката стоя без никакъв ток, докато беше разкостена. За пръв път остава без ток за толкова време и от тогава дистанционното ми не работи - сменях няколко пъти батерии - никакъв резултат. Трябва да си отключвам и заключвам с ключа, което е малко дразнещо. Някой има ли идея как може да се оправи това - дистанционното трябва може би да се калибрира наново, но нямам конкретна идея как/къде. Бях намерил един гайд миналата седмица, в който се описваше как трябва да сложа ключа на контакт, да натискам двете копчета в някаква последователност, докато чуя някакъв бийп от таблото, обаче мисля, че някой просто го беше написал за да се изгаври с мен, тъй като пробвах поне един час и нищо не стана

    Благодаря ви предварително за отговорите

  • #2
    От: Grand Cherokee 3.1 TDI, 1999 дистанционно

    За ресинхронизиране на вече обучено дистанционно, направете следното: в близост до колата натиснете бързо 5 до 8 пъти бутона за отключване Unlock, като при това следете дали няма да се задействат ключалките на централното заключване на колата. Сработването на ключалките означава, че дистанционното се е синхронизирало.
    Дистанционно на централното заключване можете да снхронизирате сам, както старо, така и ново необучено до сега, ако имате EVIC дисплей горе до огледалото и ако има там съответното меню - Traine Remote Keyles Enytry. Ако няма такова меню, за някои модели може да се програмира и при наличието на едно работещо дистанционно, но изисква /поне при моя модел за Jeep KJ Liberty/ дистанционното да е с 4 бутона, т.е. да има бутон Panic, който участва в програмирането. /При мен са четири защото имам и бутон за отваряне на задното стъкло, а при вас трябва да са три/.

    Иначе, това със синхронизирането на дистанционно и описаните процедури, не са ги написали, както пишете bfiery
    за да се изгаврят с Вас
    Напротив! Има си ги и в Service Manual -ите, и в сайтове за Jeep. Разгледайте по-надолу в посочения сайт - там, където пише Remote Keyless Entry Transmitter Има писано по въпроса.

    Успех!
    Последно редактирано от Алекс Маринов; 27-02-12, 10:09.
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X