Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за Вранглер

Здравей те!

Преди малко видях в мобилето един Вранглер 4000кб, за 5000лв с изгоряла ел инсталация.Искам да попитам дали някой не познава случайно този джип, дали си заслужава да се захваща човек да го прави.
    Какви дефекти може да се очакват по натам от това че е горяла инсталацията.

До: Питане за Вранглер

"Изгоряла" е меко казано! Изгорели са ВСИЧКИ кабели, маркучи и част от пласмасовите детайли по двигателя. Поизпечени са и компресора на климатика, делкото и капака на клапаните. Капака над двигателя и една от предните гуми също е опечена, от двигетеля вече се вижда спокойно купето! Стопени са арматурното табло, и климатика - на пода на автомобила са. Парното - също. От пожара са изгорели уплътненията па предното стъкло, а самото то се е разслоило - нали е триплекс. Според мен автомобила може да се ползва за части, но не и за се възстановява - за малко още парички ще си вземеш нещо в движение!

Коментар

Благодаря колега, спести ми 400км.Говорих с собственика и ми каза че е напълно възтановим даже говореше че се бил уговорил с сервиз за 3х да му го оправят.

Коментар

И аз се замислих че няма как да изгорят само кабелите по ел инсталацията. Със сигурност има повредени сензори и датчици а те са скъпи.
        Нека го оправи за три после ако ти хареса ремонта го вземи за 8000лв. Ако е в добро състояние и за 10 000лв си заслужава.

Коментар

Аз го гледах...за нищо не става. Само за резервни части и то условно...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X