Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за малко инфо и части за ГРАНД ЧЕРОКИ 4.7 V8 2000г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за малко инфо и части за ГРАНД ЧЕРОКИ 4.7 V8 2000г.

здравеите,от скоро съм горд собственник на въпросното возило.поизчетох форума имам и опит с предишни u.s.a. джипки и машини.скорпион сам ползвал както и вестауто,питането ми е следното:налага се да шлайфам вала /задрал биелен лагер/ мисля да ползвам услугите на ТАНЯ-шлайф база в кв.Орландовци-отзиви? инфо цени?. и да питам лагери само във въпросните магазини ли да търся + балкан стар или и по други които продават лагери в смисъл ако някои нещо знае да помага.ако някой пък има вал с лагери втора употреба също е вариант-посаветвайте ме? до тук намерих 2 /единия не му се разглобява и ми дава необорудван мотор за 1400лв а другия иска 600лв-вал с лагери/ инфо от вестауто биелни лагери 280лв с поръчка.за по бърза комуникация 0898230174- Георги Иванов-ТАТЕ /клипнете ми аз ще ви набера/
    ако съм объркал раздела модераторите да я преместят темата.благодаря на всички предварително
    0898230174 - ТАТЕ

От: питане за малко инфо и части за ГРАНД ЧЕРОКИ 4.7 V8 2000г.

Честито и дълго да те радва!За нови части има тема-Поръчка на части от Рок Ауто.Пусната от Жоро.
    Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

благодаря за бързата реакция на ДЯДО ВЛАДО,QUADRA i JORO_CSKA ще се радвам да се видим на по бира при по топли времена или на морето лятото ако минавате през град Бяла -Варненско /там сам лятото стопанисвам семейно хотелче/ апропо има много хубави маршрутчета оффроад и страшни диви плажове.
      0898230174 - ТАТЕ

Коментар

Хахахаха недей че ще се възползваме . Айде успех на теб , ще се чуем.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

коляновия вал е на земята утре отивам за шлайф.не мога да намеря биела като резервна част някъкво инфо за 2ра употреба?
          интересното в случая е че двигателя остана на место за да падне картера майстора отряза едната изпускателна труба /после заварка/ предната малка верига падна лесно има болт и зегерка и горното предно зъбно колело пада само без задните запчатки за задните вериги.и все пак в скорпион има някой части.семеринг кол.вал преден и заден 20+29лв обтегач вериги 98лв /прилича на пеперуда/ маслен филтър-10лв въздушен-20лв приятно ме изненадаха с около 15% отстъпка при поискване.трогнах се и им оставих 5лв за кафе
          0898230174 - ТАТЕ

Коментар

всичко поръчано,отново благодарение на жоро цска.биела намерих в моргата на ул летоструй-ИМАТ 3-4 черокита /в общи приказки сам описал/
            шлайфане на вала 160лв при таня орландовци.оказа се че имам малко биене тъй че шлайфа е цял-биелни и основни.основни на 1ви ремонт,биелни на 3ти / май купих последните биелни 3ти рем.за тоя мотор в рокауто/ благодаря на всички за помоща до тук
            0898230174 - ТАТЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X