Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чероки-4.0-проблем с раздатката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• чероки-4.0-проблем с раздатката

Здравейте колеги,скоро си взех чероки 4.0 и ми се случи следната гадост,реших да пробвам новите гуми(които съвсем не бяха за кал)и както си мислите се окопах до вратите!!!както и да е на сутринта отиваме с трактор-замръзналоо!джипката залепнала,понапънахме я и нещо изпука и предното се изгуби-навейдам се и гледам предния кардан в задната си част скъсан!!!но по кофти е че заедно с оста която излиза от раздатката,на границата където свършват шлиците е като отрязан!!раздатката ми е 231 .някои ако има идея за помощ!!имам доста резервни части но точно това го нямам.

От: чероки-4.0-проблем с раздатката

От къде си бре чадо божие
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

имам такава раздатка 0887091963

Коментар

От Старозагорско съм бре Бай Владо,едно селце на брега на язовир Жребчево.

Коментар

Кажи ми някаква цифра?

Коментар

не се плаши все ще се разберем някак няма да печеля от теб нали сме колеги с една и съща краста по тия машини телефона и готово

Коментар

Първоначално публикуван от hondrokefali Преглед на мнение
              От Старозагорско съм .......
              Значи си ми далече да идваш за оглед и помощ.....

Първоначално публикуван от тодоров3 Преглед на мнение
              не се плаши ......
              Но внимавайте, така както е описан "Черока" вероятно е произведен някъде през 80-те години на миналия век, а там раздатката е с по-тънки валове
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

По талон се води 91г -150кв,ръчни скорости но кога реално е произведен нямам идея.Ще изчакам да се пооправи времето и ще я разглобявам,че имаме половин метър сняг и е доста студеничко.Доста хора ми предлагат раздатка,но първо я отварям и ще гледам какво ще става насетне,имаме една фирмичка която се занимава с направата на такива нещица(доста чаркове са ми правили от железа)ако може да се въстанови изходящия вал по някаккъв начин да пробваме.И тогава ако я оплескаме ще вземам друга раздатка.Между-другото имам доста резервни части-преден и заден мост,секторна кутия,радиатор с двойната перка,от интериора управленията на парното,климатика,ел.машинки за стъклата и други дреболии.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X