Здравейте колеги,скоро си взех чероки 4.0 и ми се случи следната гадост,реших да пробвам новите гуми(които съвсем не бяха за кал)и както си мислите се окопах до вратите!!!както и да е на сутринта отиваме с трактор-замръзналоо!джипката залепнала,понапънахме я и нещо изпука и предното се изгуби-навейдам се и гледам предния кардан в задната си част скъсан!!!но по кофти е че заедно с оста която излиза от раздатката,на границата където свършват шлиците е като отрязан!!раздатката ми е 231 .някои ако има идея за помощ!!имам доста резервни части но точно това го нямам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
чероки-4.0-проблем с раздатката
Свий
X
-
От: чероки-4.0-проблем с раздатката
Първоначално публикуван от hondrokefali Преглед на мнениеОт Старозагорско съм .......
Първоначално публикуван от тодоров3 Преглед на мнениене се плаши ......, така както е описан "Черока" вероятно е произведен някъде през 80-те години на миналия век, а там раздатката е с по-тънки валове
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
От: чероки-4.0-проблем с раздатката
По талон се води 91г -150кв,ръчни скорости но кога реално е произведен нямам идея.Ще изчакам да се пооправи времето и ще я разглобявам,че имаме половин метър сняг и е доста студеничко.Доста хора ми предлагат раздатка,но първо я отварям и ще гледам какво ще става насетне,имаме една фирмичка която се занимава с направата на такива нещица(доста чаркове са ми правили от железа)ако може да се въстанови изходящия вал по някаккъв начин да пробваме.И тогава ако я оплескаме ще вземам друга раздатка.Между-другото имам доста резервни части-преден и заден мост,секторна кутия,радиатор с двойната перка,от интериора управленията на парното,климатика,ел.машинки за стъклата и други дреболии.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар