Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на предницата на JEEP-Чероки 2,5 бензин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Повдигане на предницата на JEEP-Чероки 2,5 бензин

Отзад го повдигнах с листове от прдницата на Прага/V3S, но за отпред ми дайте идея!
    Ще съм благодарен за информацията!

От: Повдигане на предницата на JEEP-Чероки 2,5 бензин

Прагата ресори няма.Има едни железа които не полдежат на сгъване.Подозирам че може да забравиш за артикулации на задния мост.
    С колко ще го повдигаш отпред?
    "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
    Mark Twain
    СтоЕнчA

Коментар

За подложки от пластмаса или твърд каучук мислил ли си ?

Коментар

до 5см понася лифт от пред, най-лесно с подложки на пружините. За по нагоре си поръчай ЛИФТ КИТ, което така или иначе е най-евтиното и правилно решение.

Коментар

Моя скоро му подложих гумен тампон 3,5 см защото беше забил муцуната ...купих го от пич който прави различни изделия от каучук предимно за руските возила и ако не се лъжа тези подложки са правени за Нива ,но не попитах защото ме интересуваха само размерите...по 5лв за брой в Пловдив...монтажа става между пружината и купето...стана чудно.Радостната новина за мен е че се надъхах за http://www.xtremeterrain.com/45serie...-02jeepxj.aspx и утре ще поръчвам...ако някой може да даде някакви съвети ще съм благодарен...Джипа ми е 2.5 бензин с ръчни скорости .

Коментар

Ами кита е супер. С каво ще го доставиш?
            Кораба с маслото тръгва около 22ри февруари и доставката ще ти излезе около 100$. Ако се интересуваш звънни.
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от Vato Преглед на мнение
              Отзад го повдигнах с листове от прдницата на Прага/V3S, но за отпред ми дайте идея!
              Ще съм благодарен за информацията!
              Принципно най-евтино ще ти излязат подложки под пружините отпред, може да ти ги направи някой стругар, може да са метални или както колегата е казал каучук или други подходящи пластмаси. Виж тук чертежа: http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/cha...ont_spacer.htm
              Най-добре вземи, пък звънни на дядо Владо, сигурен съм че ще ти помогне.
              JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Еййй как ме зариби и мене с тоя лифт, мани мани май вече знам каква ще е следващата придобивка

Поздрави и да турнеш снимки от цялата дандания !

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=116996 Колега надявам се да ти помогне а и мисля че има оште поне 2-3 теми които ще ти помогнат разрови се из форума и ще ги намериш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X