Бъдете живи и здрави,през новата година!!!Оня ден през нощта с висока скорост ударих някаква птица,май беше бухал,не знам.От цялата работа решетката се спука
Та питам най-напред тук,ако някой продава да се обади
Поздрави на всички!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Декоративна решетка Гранд Чероки2.7 crd
Свий
X
-
От: Декоративна решетка Гранд Чероки2.7 crd
Здрасти Тонка, я виж тази дали ти върши работа : http://www.ebay.co.uk/itm/JEEP-GRAND...#ht_2053wt_905
Към 160лв. ще ти излезе .Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Колата е 2002г.Тя с бронята ли е в едно цяло,не знаех?Първоначално публикуван от robi Преглед на мнениеКоя година е колата,че са различни?Имам от 2001 която върви заедно с бронята но е отрязана от бронята,ако ти върши работа.Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
Здравей,Жоре,май е по-различна,ще търся по морген...Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнениеЗдрасти Тонка, я виж тази дали ти върши работа : http://www.ebay.co.uk/itm/JEEP-GRAND...#ht_2053wt_905
Към 160лв. ще ти излезе .Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
В една тема бях писал за тази морга (на ул. Летоструй), ама за да не търсим - телефона е 0878644640. Имаха няколко жипки, включително и като нашите. Удари им, ако искаш една жица и питай дали все още имат тази решетка. Мисля даже, че за 2.7 и 3.1 са еднакви. Важното е, че са Лимитед, а не Ларедо.Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнениеЗа такива неща най- добре по моргите
Suzuki GSXR
VW Touareg
Mitsubishi Pajero II
Коментар
-
Благодаря,писах им,чакам отговор.Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнениеВ една тема бях писал за тази морга (на ул. Летоструй), ама за да не търсим - телефона е 0878644640. Имаха няколко жипки, включително и като нашите. Удари им, ако искаш една жица и питай дали все още имат тази решетка. Мисля даже, че за 2.7 и 3.1 са еднакви. Важното е, че са Лимитед, а не Ларедо.Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
До 2002 е едно цяло с бронята,а след това се предлага отделно.Аз слагах на стария Гранд от 2004г.За това и отрязах моята.Тя е синя.Ако ти се занимава ела го вземи,поне няма да ти струва нищо.Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнениеКолата е 2002г.Тя с бронята ли е в едно цяло,не знаех?
.0888492227...........Във WJ jeeps.com е описано каква е разликата и как става смяната.......това е и колата
grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.
Коментар
-
Благодаря,ще звънна утре,че сега стана късно!Първоначално публикуван от robi Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]404984[/ATTACH] До 2002 е едно цяло с бронята,а след това се предлага отделно.Аз слагах на стария Гранд от 2004г.За това и отрязах моята.Тя е синя.Ако ти се занимава ела го вземи,поне няма да ти струва нищо.
.0888492227...........Във WJ jeeps.com е описано каква е разликата и как става смяната.......това е и колатаGrand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
В сайта на един от вносителите на едрогабритни части такава броня е 130 лв,но е на грунд и ще и трябва боядисване.Пък и е с поизход някъде от далечния изток,та понякога след монтажа стоят като крадени.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар