Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поставяне на V8 5.2 от Grand ZJ в Wrangler YJ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Поставяне на V8 5.2 от Grand ZJ в Wrangler YJ ?

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
    Каква газова уредба ще му слагате,обикновенна или инжекционна? Че и аз ще го правя това упражнение!
    Мисля,че няма да стане с обикновенна газ.Май няма толкова мощен изпарител.Ще трябва газов инжекцион,а там работите стават дебели.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Мисля,че няма да стане с обикновенна газ.Май няма толкова мощен изпарител.Ще трябва газов инжекцион,а там работите стават дебели.
      Джиджо днеска ходих при Цанко до жабешкото и се уговорихме другата седмица смяна на рейки.Около 420лв без гаранция че ще тръгнат понеже компа ми е старгаз.Ако не стане требе и ново управление да взема.Цените са от 800лв нагоре за управление.Направо ше припадна (((

Коментар

Джиджо днеска ходих при Цанко до жабешкото и се уговорихме другата седмица смяна на рейки.Около 420лв без гаранция че ще тръгнат понеже компа ми е старгаз.Ако не стане требе и ново управление да взема.Цените са от 800лв нагоре за управление.Направо ше припадна (((
        Аз като реших да газифицирам моя,питах къде ли не.Най-добра цена ми даде един приятел,но работата пак опираше до едни 1500 каймета.И то щото имам честа да карам V8.

Коментар

Е аз не мисля да давам такива пари, не виждам кое е толкова скъпо. В момента слагам обикновена газ с плочка, досега съм дал 30 лв за плочката + 10 лв ключе. Изпарител ползвам някакъв стар който мисля малко да преправя, но засега ще го сложа така. Имам бутилка от преди.
          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
          http://www.facebook.com/JeepBG
          LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
            Е аз не мисля да давам такива пари, не виждам кое е толкова скъпо. В момента слагам обикновена газ с плочка, досега съм дал 30 лв за плочката + 10 лв ключе. Изпарител ползвам някакъв стар който мисля малко да преправя, но засега ще го сложа така. Имам бутилка от преди.
            Сигурен ли си,че ще храни мотора?Аз съм с най-мощния изпарител,а знам,че е 140 киловата и по-мощен няма.

Коментар

Бензиновите Урали в гората,масово се карат с обикновена газова като са на обем 5.500 и мощност от 180кс.Ако единия изпарител е малък слагат по-два

Коментар

• Re: Поставяне на V8 5.2 от Grand ZJ в Wrangler YJ ?

Е в крайна сметка ако трябва ще сложа 2 изпарителя, предполагам няма да е проблем.
                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                LZ1GGC

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                  Сигурен ли си,че ще храни мотора?Аз съм с най-мощния изпарител,а знам,че е 140 киловата и по-мощен няма.
                  Има по-големи на Ловато 220 киловата , модела мисля че се казваше Ловато супер мажор .
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    Бензиновите Урали в гората,масово се карат с обикновена газова като са на обем 5.500 и мощност от 180кс.Ако единия изпарител е малък слагат по-два
                    Може и така да е.
                    Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
                    Е в крайна сметка ако трябва ще сложа 2 изпарителя, предполагам няма да е проблем.
                    Много трудно ще ги синхронизираш двата изпаритела.Не е толкова лесно работата.
                    Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                    Има по-големи на Ловато 220 киловата , модела мисля че се казваше Ловато супер мажор .
                    Питай и потърси такъв!По-добре от колкото да правиш глупости!Едва ли ще искаш да имаш динамиката на Урал?

Коментар

На мене в Русе никой не иска да ми прави обикновенна газова.Затова съм принуден да оправям тая с нови рейки ((( Ако някой градски чете тука и знае как да сложа як изпарител,плочка и тнт да пише.Че и на мене не ми се дават толкова пари щото финансово съм смачкан ))

Коментар

На мене в Русе никой не иска да ми прави обикновенна газова.Затова съм принуден да оправям тая с нови рейки ((( Ако някой градски чете тука и знае как да сложа як изпарител,плочка и тнт да пише.Че и на мене не ми се дават толкова пари щото финансово съм смачкан ))
                        Не искат щото е голяма у...ня,а вървенето и горенето няма да ти харесат.При положение,че имаш монтирана,по-добре си оправи рейките.

Коментар

Питай и потърси такъв!По-добре от колкото да правиш глупости!Едва ли ще искаш да имаш динамиката на Урал?[/QUOTE]

Питал съм и има .... даже е монтиран на Форд Мустанг ..... но явно твоето мнение е най-правилно !
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                            Питай и потърси такъв!По-добре от колкото да правиш глупости!Едва ли ще искаш да имаш динамиката на Урал?
                            [/QUOTE]Питал съм и има .... даже е монтиран на Форд Мустанг ..... но явно твоето мнение е най-правилно ![/QUOTE]
                            Явно нещо не сме се разбрали.
                            До сега си мислех,че повече от 140 киловата няма.При положение,че има по-добре да търси по-голям от колкото да слага два по-малки изпарителя.

Коментар

• Re: От: Поставяне на V8 5.2 от Grand ZJ в Wrangler YJ ?

Има и по големи, гледах Ловато мажор някакво до 220 KW. Иначе преди малко взех някакво Ферони 140KW - турско, 80 лв чисто ново и в момента газта си работи безгрижно, само трябва да я закарам да и направят реглаж някъде. С плочка над дроселите съм.
                              LZ1GGC

Коментар

Днеска капарирах новите рейки.Ще дойдат в сряда и трябва да е готов същия ден.Ще пиша за резултатите че да се знае ))Смяна на рейки и разпръсквачи и тнт 500лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X