Малко по малко взе да шуми. Първоначално си помислих,че е от гумите. Обаче така се усили, че вече няма съмнение. Някакъв лагер е предполагам.Проблемът е че доста симетрично се чува и не може да се определи страна, поне аз не мога. Въпросът е дали не са лагери на пиньона? Някой да има идеи как да го диагностицирам?И евентуално къде може да се оправи подобен проблем?(освен Балканстар) Значи шуми еднакво и напред и назад като се кара. По инерция няма разлика. В завой няма разлика - пак така си шуми. Съответно с увеличаване на скоростта започва и още повече.Самия звук е плътен, няма чукане, потракване или каквото и да е. Точно като лагер...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Liberty - шум от задния мост
Свий
X
-
От: Jeep Liberty - шум от задния мост
Първоначално публикуван от PerfectStranger Преглед на мнениеМалко по малко взе да шуми. Първоначално си помислих,че е от гумите. Обаче така се усили, че вече няма съмнение. Някакъв лагер е предполагам.Проблемът е че доста симетрично се чува и не може да се определи страна, поне аз не мога. Въпросът е дали не са лагери на пиньона? Някой да има идеи как да го диагностицирам?И евентуално къде може да се оправи подобен проблем?(освен Балканстар) Значи шуми еднакво и напред и назад като се кара. По инерция няма разлика. В завой няма разлика - пак така си шуми. Съответно с увеличаване на скоростта започва и още повече.Самия звук е плътен, няма чукане, потракване или каквото и да е. Точно като лагер...
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеОсвен пък да дойдеш да се чешем по главитеи да му се пулим заедно
Само мъртвите риби плуват по течението !
Коментар
-
А какво масло слагаш в този диференциал? И има ли LSD в него? Защото, като гледам какъв ATF си сложил в автомата.... Да не се окаже и в маслото проблема, освен в лагерите?Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Мм нещо ме бъркаш с този ATF. Слага се каквото е препоръчано от производителя. В задния сложих последно Redline 75w145 gear API-GL6...като специално изискването беше за GL5 по спомен. Както и да е...все пак трябва да се сменят майсторите бързо. Имате ли идеи кой може да го регулира правилно? Знам,че си е тънкост.Само мъртвите риби плуват по течението !
Коментар
-
Първоначално публикуван от PerfectStranger Преглед на мнениеИмате ли идеи кой може да го регулира правилно? Знам,че си е тънкост.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар