От: Съвет за дистанционно
Мога да потвърдя като дадеш номер на рамата !
Първоначално публикуван от Fleetwood
Преглед на мнение

Купих моя Jeep Cherokee 2.8CRD 2005 с един ключ - доста очукан, без "ухо" за ключодържател, износен и с изтрити бутони. Попитах тук-таме из града (Стара Загора) и ми казаха, че не е никакъв пробем да се направи дубликат. Насочиха ме към сервиз (не знам дали е уместно да го споменавам), който се занимава само с електрониката по автомобилите и гарантирано правят ключове. Отидох с джипката, с уверението, че е работа за един-два часа. След втория час имах ключ, който може да запали (разпознава се от имобилайзера) но не се разпознава от алармата - не може да отключва колата. Ключът ми е с три бутона - отключено, заключено и х2 за стъклото на багажника. Казаха ми, че трябвало малко повече време и да оставя колата. Оставих я на 13.03. и си я взех днес. Нищо не са направили. Показаха ми три-четири ключа, които палят, но нито един, който отключва и заключва дистанционно колата. Имала била проблем някакъв, не можело да се вкара друг ключ, викали били "майстори" от Пловдив, говорили били с майстори от София.... Наистина ли е толкова голям проблем изработването и регистрирането на друг ключ?!
Коментар