Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РЕМОНТ НА ГЛАВАТА НА JEEP 3.1 TURBO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• РЕМОНТ НА ГЛАВАТА НА JEEP 3.1 TURBO

Здравей те! От прочетеното до днес сам сигорен 100%,че джипа е за ремонт...Моля за савет за добър майстор в София. Благодариа предварително...

От: РЕМОНТ НА ГЛАВАТА НА JEEP 3.1 TURBO

Как разбра коя е ,щото те са пет на брой

Коментар

Здрасти. Ами казвам главата защото от части се ремонтират и останалите здрави...шлаифане и др. там подобни

Коментар

Първоначално публикуван от pikaso1972 Преглед на мнение
        Здрасти. Ами казвам главата защото от части се ремонтират и останалите здрави...шлаифане и др. там подобни
        ако имате инфо. за цени,както за работа,така и за части пишете...

Коментар

Отговора нямаше много смисъл... Явно си сигурен за главата (5 на брой) защото пуши бяло и губи антифриз и предполагам питаш къде да я ремонтираш дадената глава (предполагам от към купето). Говори с Андро160, той ще ти свърши работа.
          R 727cc BB KIT
          ZJ V8
          WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
            Отговора нямаше много смисъл... Явно си сигурен за главата (5 на брой) защото пуши бяло и губи антифриз и предполагам питаш къде да я ремонтираш дадената глава (предполагам от към купето). Говори с Андро160, той ще ти свърши работа.
            Явно днес никои нияма инфо. каде да си ремонтирам ЛАРЕДО-то ..... да това са симптомите за пукната или пукнати глави

Коментар

Явно днес никои нияма инфо. каде да си ремонтирам ЛАРЕДО-то .....
              ЧЕТИ! Написано ти е на прав текст и то на български, Андро 160 ( те ти линк Аndro 160 , те и телефон О888 31961Ч )
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                ЧЕТИ! Написано ти е на прав текст и то на български, Андро 160 ( те ти линк Аndro 160 , те и телефон О888 31961Ч )
                да прочетох просто незнаех как да се свържа с него. мерси

Коментар

да прочетох просто незнаех как да се свържа с него. мерси
                  Колеги ако имате информация за части моля пишете за да сравния цените тук. В момента сам Гърция. Ремонта така или иначе ще стане след празниците .А колкото за колегата андро 160 мислия че е майстор по колите ,не знам. Някой да е правил ремонт на колата при него... Нищо лично за колегата,но досега само за него ми е писано.Ако никой знае и други майстори нека пише ... и един др. вапрос кам вас по знаещите защо в rockauto немога да намерия jeep...laredo 3.1 turbo. джипа го имам вече 4 год но сега започна с проблемите.Преди 1год имах проблем сас спирачките сас доста изхабени нерви го оправих почти самичак, макар да чувах абсурдни мнениа,като на пример да изолирм ABS защото тои правил проблеми и ми блокирвали и 4 спирачни у-ва.... мерси за вниманието.

Коментар

Много просто -американците не са и чували за този мотор ,камо ли части да предлагат .Мотора е италиански.

Коментар

Колеги ако имате информация за части моля пишете за да сравния цените тук. В момента сам Гърция. Ремонта така или иначе ще стане след празниците .А колкото за колегата андро 160 мислия че е майстор по колите ,не знам. Някой да е правил ремонт на колата при него... Нищо лично за колегата,но досега само за него ми е писано.Ако никой знае и други майстори нека пише ... и един др. вапрос кам вас по знаещите защо в rockauto немога да намерия jeep...laredo 3.1 turbo. джипа го имам вече 4 год но сега започна с проблемите.Преди 1год имах проблем сас спирачките сас доста изхабени нерви го оправих почти самичак, макар да чувах абсурдни мнениа,като на пример да изолирм ABS защото тои правил проблеми и ми блокирвали и 4 спирачни у-ва.... мерси за вниманието.
                      Много хора от Форума са ползвали услугите на Андро 160 и са писали за това,отдели малко време и прочети...
                      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Много правилно са те насочили към Андро 160. Прецизен и точен! Най-добре е да си откараш колата при него и той да я прегледа и да ти каже какво може да се направи и какви части ще са ти нужни. Ако все пак ти се наложи ремонт, имай предвид, че е правилно да смениш и болтовете на главата ако се отваря. Хидравличните повдигачи също често са проблем и са си "цифра" . "Прътове" има в Скорпион или Веста. Челата на кобилиците се износват може да се наложи да се възстановяват. Ето ти един магазин от Ebay, от който съм пазарувал тези неща и съм доволен.http://stores.ebay.de/Motorenteile-E...=p4634.c0.m322
                        Но преди да правиш каквото и да е - отиди при Андро 160!

Коментар

Толкова яко ли бълбука?

http://www.youtube.com/watch?v=ysPqy...7&feature=plcp

Пича, който го е снимал ме кефи направо, щом едната е сдала багажа, направо сменя петте Все едно си купува черокито втора ръка още веднъж и почти сигурно ще му изкара още 150000 км. Пълен ентусиаст. По-долу е линка със смяната. Не разбирам много езика, гугъл помага...

http://translate.googleusercontent.c...4vtOgYL-esVjGQ

Коментар

А колкото за колегата андро 160 мислия че е майстор по колите ,не знам. Някой да е правил ремонт на колата при него... Нищо лично за колегата,но досега само за него ми е писано.
                            Това, че всички ти препоръчват да се обърнеш към Андро, не ти ли говори достатъчно! Аз съм му ползвал услугите! Никой освен него не ми е пипал предния джип в продължение на 3 години. Става дума за дизелово Чероки само че по-малкия VM-ски мотор 2,5 - същия но с една глава по-малко. Глави не съм ремонтирал (разкарах джипа преди да ми се наложи), но си залагам главата за него (Андро). Имай предвид, че ремонта на това нещо (мотора ти) е строго специфичен и доста трудоемък. Не всеки майстор би се наел и справил с това (можеш да пр*ебеш цялата работа на ново, дори и само да не знаеш как да затегнеш сменените или отремонтирани глави)! Избий си от главата всякакви мисли за ТНТМ-та и се обади на човека.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X