Здравей те! От прочетеното до днес сам сигорен 100%,че джипа е за ремонт...Моля за савет за добър майстор в София. Благодариа предварително...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
РЕМОНТ НА ГЛАВАТА НА JEEP 3.1 TURBO
Свий
X
-
От: РЕМОНТ НА ГЛАВАТА НА JEEP 3.1 TURBO
Първоначално публикуван от pikaso1972 Преглед на мнениеЗдрасти. Ами казвам главата защото от части се ремонтират и останалите здрави...шлаифане и др. там подобни
Коментар
-
Отговора нямаше много смисъл... Явно си сигурен за главата (5 на брой) защото пуши бяло и губи антифриз и предполагам питаш къде да я ремонтираш дадената глава (предполагам от към купето). Говори с Андро160, той ще ти свърши работа.R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Първоначално публикуван от baha Преглед на мнениеОтговора нямаше много смисъл... Явно си сигурен за главата (5 на брой) защото пуши бяло и губи антифриз и предполагам питаш къде да я ремонтираш дадената глава (предполагам от към купето). Говори с Андро160, той ще ти свърши работа...... да това са симптомите за пукната или пукнати глави
Коментар
-
Първоначално публикуван от pikaso1972 Преглед на мнениеЯвно днес никои нияма инфо. каде да си ремонтирам ЛАРЕДО-то.....
Написано ти е на прав текст и то на български, Андро 160 ( те ти линк Аndro 160 , те и телефон О888 31961Ч )
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЧЕТИ!Написано ти е на прав текст и то на български, Андро 160 ( те ти линк Аndro 160 , те и телефон О888 31961Ч )
Коментар
-
Първоначално публикуван от pikaso1972 Преглед на мнениеда прочетох просто незнаех как да се свържа с него. мерси
Коментар
-
Първоначално публикуван от pikaso1972 Преглед на мнениеКолеги ако имате информация за части моля пишете за да сравния цените тук. В момента сам Гърция. Ремонта така или иначе ще стане след празниците .А колкото за колегата андро 160 мислия че е майстор по колите ,не знам. Някой да е правил ремонт на колата при него... Нищо лично за колегата,но досега само за него ми е писано.Ако никой знае и други майстори нека пише ... и един др. вапрос кам вас по знаещите защо в rockauto немога да намерия jeep...laredo 3.1 turbo. джипа го имам вече 4 год но сега започна с проблемите.Преди 1год имах проблем сас спирачките сас доста изхабени нерви го оправих почти самичак, макар да чувах абсурдни мнениа,като на пример да изолирм ABS защото тои правил проблеми и ми блокирвали и 4 спирачни у-ва.... мерси за вниманието.Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
-
Много правилно са те насочили към Андро 160. Прецизен и точен! Най-добре е да си откараш колата при него и той да я прегледа и да ти каже какво може да се направи и какви части ще са ти нужни. Ако все пак ти се наложи ремонт, имай предвид, че е правилно да смениш и болтовете на главата ако се отваря. Хидравличните повдигачи също често са проблем и са си "цифра" . "Прътове" има в Скорпион или Веста. Челата на кобилиците се износват може да се наложи да се възстановяват. Ето ти един магазин от Ebay, от който съм пазарувал тези неща и съм доволен.http://stores.ebay.de/Motorenteile-E...=p4634.c0.m322
Но преди да правиш каквото и да е - отиди при Андро 160!
Коментар
-
Толкова яко ли бълбука?
http://www.youtube.com/watch?v=ysPqy...7&feature=plcp
Пича, който го е снимал ме кефи направо, щом едната е сдала багажа, направо сменя петтеВсе едно си купува черокито втора ръка още веднъж и почти сигурно ще му изкара още 150000 км. Пълен ентусиаст. По-долу е линка със смяната. Не разбирам много езика, гугъл помага...
http://translate.googleusercontent.c...4vtOgYL-esVjGQ
Коментар
-
Първоначално публикуван от pikaso1972 Преглед на мнениеА колкото за колегата андро 160 мислия че е майстор по колите ,не знам. Някой да е правил ремонт на колата при него... Нищо лично за колегата,но досега само за него ми е писано.
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар