Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гранд чероки 2.7 2002 не се форсира

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гранд чероки 2.7 2002 не се форсира

Проблема ми е следният,мотора се се форсира повече от 3000об. и лампата на чека свети.Закачана е на диагностика показва че има една грешка но но не я дава каква е.Забелязах и че вакума на турбото когато колата е на ниски обороти се включва но когато я форсираш се връща и то не работи.Сменен е клапана на вакума към турбото но явно не е от него.Някъкви идеи

От: гранд чероки 2.7 2002 не се форсира

Първоначално публикуван от du4o75 Преглед на мнение
    .....Някъкви идеи....
    Да си направиш самодиагностика с контактния ключ (по темите назад е писано) Колкото до оборотите, слага се компютърно ограничение на новите коли до 3 или 4 хиляди оборота на място, за да неможе идиоти "майстори" да строшат мотора, и после да се налага собственика да им троши главите....същото е и на пътя когато мотор влезе в авариен режим.....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Виж тук ( http://www.offroad-bulgaria.com/show...),колега и аз го изминах този път.изгоряло ти е моторчето което отваря вторите клапи в смукателните колектори.поръчаи си го от балкан стар,мисля че беше около 350лв. а смяната става и в наи простия сервиз.и ако грешката остане пращаш компа в горепосочената фирма от варна

Коментар

Aчка, в предната тема говориш за някакви чип-тунинг-майстори. Нищо не се разбира.
        Сега за някакво моторче. Пак неясно...

То и на Дичо обясненията са малко неясни...
        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

[QUOTE=onufriz;1671627]Aчка, в предната тема говориш за някакви чип-тунинг-майстори. Нищо не се разбира.
          Сега за някакво моторче. Пак неясно...

Искам да каже че е изгоряло моторчето което се намира над стартера,а от там (в моя случаи)изгаря един чип в главния комп. което го управлява.А относно въпросното моторче; На всеки цилиндър има по два всмукателни отвора, единия си е отворен постоянно,а другия се отваря след 3000оборота благодарение на точно това моторче.И си мисля че проблема на колегата е същия.Дано този път е ясно.......

Коментар

При мен е откачена буксата и колата върви нормално,но свети чек лампата на таблото,търся електричар,който да я загаси.
            Четох,че се слага някво съпротивление,което играе ролята на емулатор ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X