Проблема ми е следният,мотора се се форсира повече от 3000об. и лампата на чека свети.Закачана е на диагностика показва че има една грешка но но не я дава каква е.Забелязах и че вакума на турбото когато колата е на ниски обороти се включва но когато я форсираш се връща и то не работи.Сменен е клапана на вакума към турбото но явно не е от него.Някъкви идеи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гранд чероки 2.7 2002 не се форсира
Свий
X
-
От: гранд чероки 2.7 2002 не се форсира
Първоначално публикуван от du4o75 Преглед на мнение.....Някъкви идеи....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Виж тук ( http://www.offroad-bulgaria.com/show...),колега и аз го изминах този път.изгоряло ти е моторчето което отваря вторите клапи в смукателните колектори.поръчаи си го от балкан стар,мисля че беше около 350лв. а смяната става и в наи простия сервиз.и ако грешката остане пращаш компа в горепосочената фирма от варна
Коментар
-
Aчка, в предната тема говориш за някакви чип-тунинг-майстори. Нищо не се разбира.
Сега за някакво моторче. Пак неясно...
То и на Дичо обясненията са малко неясни...Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
[QUOTE=onufriz;1671627]Aчка, в предната тема говориш за някакви чип-тунинг-майстори. Нищо не се разбира.
Сега за някакво моторче. Пак неясно...
Искам да каже че е изгоряло моторчето което се намира над стартера,а от там (в моя случаи)изгаря един чип в главния комп. което го управлява.А относно въпросното моторче; На всеки цилиндър има по два всмукателни отвора, единия си е отворен постоянно,а другия се отваря след 3000оборота благодарение на точно това моторче.И си мисля че проблема на колегата е същия.Дано този път е ясно.......
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар