Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Infiniti Gold

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Infiniti Gold

Може ли някои да ми каже защо ми спира радиото както си работи?Чува се някакво пукане,след което се изписва AMP-CLIP и не свири.Иначе като си работи няма никакви смущения и си работи нормално.Спирането се явява без никаква връзка с други неща-поне не съм забелязъл.Ако някой има опит с подобна уредба-моля за съвет!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Re: Infiniti Gold

Без да съм специалист - ако радиото ти е в оригинален вид, провери си масите. Ако си добавял усилватели и подобни - виж как ги захранваш.
    AMP-CLIP по принцип е недостатъчно ток, или производни на този проблем. Ако си с отделен усилвател който е дошъл оригинално със системата, виж дали е добра връзката между радиото и усилвателя.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Значи аз лично не съм добаял нищо,щото купих наскоро колата.Не ми се струва лесно да се проверят масите,защото не виждам откъде бих могъл да бръкно-то е едно цяло с таблото1Има някакво CD с чеинджър Clarion,което е слагано после явно,и възможно ли е то да дава нещо на късо,въпреки,че аз не го пускам,когато гасне радиото,за да има някаква зависимост!!Има ли някъде грамотни майстори-явно е нещо дребно,но си трябва човек,който разбира!?
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Аиде де-пишете някой майсторче,който да го види-то елементарна работа е сигурно -някое кабелче,но аз незнам как да бръкна!!!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Значи и моето почна така да прави,вече съм го носил на 3 сервиза,и въобще неработи,слушам си само чейнджъра.Незнам от къде си,но в Пловдив,сервиз забрави.
          TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
          Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
          Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
          Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Аиде де-пишете някой майсторче,който да го види-то елементарна работа е сигурно -някое кабелче,но аз незнам как да бръкна!!!
            tatkobarba е твоя човек
            Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X