И ние със синът ми се наканихме да тунинговаме джипа.Насочихме се към 3” защото има най малко промени и повече се запазва пътното поведение.Имаше малко проба-грешка,но след това нещата тръгнаха добре.Първо поръчахме на една „проверена” фирма за доставки от Щатите,загубихме около два месеца и най-после едва си взехме парите обратно на части.Всъщност наистина бяха доставяли на колега от форума,но какво им стана не знам?Те си затвориха вече сайта,така че няма опастност.Знаех си предварително че е най добре да видиш човека насреща си на когото плащаш и да знаеш къде може да го намериш после/да го питаш де,не друго
/.Докато си търсех парите сменихме фирмата с тази за която си мислех в началото-бургаската и ето горе долу за две седмици пратката пристигна.Междувременно ни пратиха няколко имейла с информация къде се намира пратката и номерата на пакетите по които човек може и сам да ги следи.Комплекта поръчахме с допълнителен лист за подлагане,като се ползват старите ресьори,защото транспорта на тези железа е особено скъп и цената става заради целите ресьори горе-долу по две.За сметка на това избрахме варианта с долни носачи,които и на снимките се вижда са толкова яки,че си заслужават транспорта.В сравнение със старите огънати ламарини са направо чук.Към изложбата се добавиха и купените преди време разширители на калниците и два кита за ремонт на задните спирачки.И ето доставката:

Комплекта наистина е много пълен/за този лифт/ - болтове, шайби, тампони,скоби за ресьорите,които не всички се виждат на снимките.Вътре има упътване за монтажа на всеки елемент, а в youtube цял клип за поставяне точно на този кит.В сайта дават време за монтаж 3-4 часа обаче не са изчислили ръждясалите болтове и др., така че е повече.Макар че според мен джипа няма много ръжди отдолу-даже е добре.
Заради лифта се добавиха и комплект фланци 38мм.- изработени от братския китайски народ.

Както всички беше увиснала повече отзад,а предните пружини повече се държат.

Ето и до прага-45см.

Комплекта наистина е много пълен/за този лифт/ - болтове, шайби, тампони,скоби за ресьорите,които не всички се виждат на снимките.Вътре има упътване за монтажа на всеки елемент, а в youtube цял клип за поставяне точно на този кит.В сайта дават време за монтаж 3-4 часа обаче не са изчислили ръждясалите болтове и др., така че е повече.Макар че според мен джипа няма много ръжди отдолу-даже е добре.
Заради лифта се добавиха и комплект фланци 38мм.- изработени от братския китайски народ.
Както всички беше увиснала повече отзад,а предните пружини повече се държат.
Ето и до прага-45см.
Коментар