Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е то?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Що е то?!

Ето я и загадката,след ремонт на помпата (ГНП) че течеше ми се появи грешка 24(само диагностика с ключа) рових,четох,говорих с няколко човека и...
    Код 24 ** - Напряжение датчика положения дроссельной заслонки (TPS) высокое или низкое или оно не соответствует показаниям датчика MAP
    до тук добре ама....Grand Cheroke 2.5WM 96г дроселова клапа не видях или поне датчик та ако някой може да ми каже къде е тази клапа или датчик ще съм благодарен.А после ще мислим как да го отстраняваме,а дали тази грешка е еднаква за бензинови и дизелови мотори....
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

От: Що е то?!

Митак тая грешка и аз я имах, но си имам ТПС. нямам представа при теб дали има.
    На КАрлос като му се беше скапал ТПС-а му хареше 50/100 бензин, та ще усетиш ако има проблем с него !
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

тпс?!не знам ама с течаща помпа 11/100 с здрава 15/100 а и до 2000 оборота е тромава даже забива малко предницата после литва след 2000 оборота
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Сензора е или на самата помпа или на жилото на педала на газта.При мен е на жилото на педала(3.1 VM)
        grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Първоначално публикуван от robi Преглед на мнение
          Сензора е или на самата помпа или на жилото на педала на газта.При мен е на жилото на педала(3.1 VM)
          така сега,намерих датчика на помпата от горе ама.....ремонтирали се,сменявали се,има ли настройки....нали ремонтирах помпата може ли да е нещо за центровка давайте жокер моля че нищо не разбирам от тези работи
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Е никой ли не знае какво да се прави с този датчик?Това е несериозно
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X