Здравеите колеги може ли да ми кажете какви джант ще съвпаднат на JEEP CHEROKEE 2.1 TDI за да мога да сложа тракторни гуми 12.00-R16 Благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете за 16ки джанти за jeep cherokee 2.1tdi
Свий
X
-
От: Помогнете за 16ки джанти за jeep cherokee 2.1tdi
Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнениеЗа Бога братя, не му помагайте да извърши това
Щото гледам има някакви стари теми във форума: http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=38916&page=2България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Логиката ми е следната:
1. Ако 2.1 е "мощен двигател", то с тая Дана 30 отпред ще скърши полуоските като солети с тая гума.
2. Ако двигателя обаче е мъртвец (какъвто и е) няма да може да мръдне с тоя размер и шарка гуми.
3. Подозирам освен това че понеже не знае дори с какви джанти е машината му тя е или стокова или някаква смела самоделка и няма шанс да ги завре. Все пак това е минимум 35'' гума. Да оставим и това как въобще се подкарва такъв размер гуми на Чероки. И ако все пак допуснем, че е похарчил $10 000 за подготовка на 2.1 !!! Чероки за 35'' гуми то едва ли ще се заглежда по гуми от 200 лв.Последно редактирано от elbgt; 20-10-11, 22:07.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
Коментар
-
Аз пък много искам да водя какво ще се случи ако все пак някак си успее да завре тоя кютук в тва чероки....
макар че за да сложиш 35" на черок си трябва една сериозна инвестиция в лифт окачване.
Моето е 2.1 с 15-ка кобра (мисля че беше 215/75или 80) и не е като да не знам колко му е силицата на този мотор и на бързи и на бавни...I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеНа мен ми се върти някъв спомен , че от гранд витара 16ки стават
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнениеАбе що сега вкарвате човека в тоя филмГледам, че е от Самоков, а там не е като да няма грамотни специалисти. Сигурно не им е повярвал
Коментар
-
Първоначално публикуван от dimitar.stoianov Преглед на мнениеЗдравеите колеги може ли да ми кажете какви джант ще съвпаднат на JEEP CHEROKEE 2.1 TDI за да мога да сложа тракторни гуми 12.00-R16 Благодаря ви предварително
Даже не питай за минусите и какво да направиш,за да ги сложиш!....обречен си!(казвам го с добро чувство)!
...ако толкова си се навил...слагай Кугър 235/75/15 и фланци!...ако е важно да е като тракторката,режеш малките ламели на Кугъра и ето ти тракторка!... = и ти доволен и Чероките здраво още поне половин година!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Мисля че тази тема би ти помогнала малко
http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=120635
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар