Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Jeep 3.1ТД ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с Jeep 3.1ТД ?

След като оправих всички бакиии на предишния собственик свързани с подгревните свещи се оказа, че след като запаля Джипо има напрежение на свещите и дори когато загре ток пак има . Тествано е с пробна лампа та въпроса ми е този проблем от каде идва споделям само , че лампата на таблото реагира нормално когато е сдуден гасне по бавно , а като е загрял почти веднага . Помагаите с мнения и дали това е normal . А за проблемите от предишния собственик са в самите букси такаче инсталацията не е пипана. става дума за 3.1ТД
    GRAND CHEROKEE 3.1 TD -1999
    YAMAHA R1 -1999

От: ПРОБЛЕМ НАРОДЕ ПОМАГАИТЕ

То принципно подгревните свещи не спират веднага след стартирането на мотора...... Така че въпроса е: колко време след като запали има ток по кабелите?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      То принципно подгревните свещи не спират веднага след стартирането на мотора...... Така че въпроса е: колко време след като запали има ток по кабелите?
      прблема е , че доста след това 5-10 минути
      YAMAHA R1 -1999

Коментар

Виж колко е нормалното време. На много от съвременните коли работят даже повече от това време, по екологични съображения.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Виж колко е нормалното време. На много от съвременните коли работят даже повече от това време, по екологични съображения.
          сериозно ли бреее така като карах само бензинови и един стар дизел сега съм като в небрано лозе
          YAMAHA R1 -1999

Коментар

при мен на ВМ 2.5 греят по 3-4 мин след като запаля,не знам дали при достигането на някакво температура даже не гаснат.

п.п преди да запали грее около 35-40 сек и после пак ги пали веднага след като запали мотора.дано да съм бил полезен
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от bobirobsan Преглед на мнение
              прблема е , че доста след това 5-10 минути
              5-10 мин... на място ли???
              по-правилния тест е пак с тази пробна лампа, но включете в замерването и един термометър.
              Мисълта ми е, че си работят до достигане на определена температура на мотора - съответно и на постъпващото в него гориво. Мотора е с предкамерно горене и без подгряване - няма горене (NO PAIN - NO GAIN)

Коментар

Нормално е да работят след като запали двигателя ! На повечето дизели е така !
                Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                  Нормално е да работят след като запали двигателя ! На повечето дизели е така !
                  Момци много ви благодаря за инфото беше полезно . Всичко се оказа добре било нормално така да работят истината била че греят докато загреее и горивото и двигателя то затова в горивния филтър има нагревател които при мен уви неработи а захранване кам него има . Ще оправим и тази бакия , но все пак ви бладодаря
                  YAMAHA R1 -1999

Коментар

Аз съм ги пробвал, понеже имах съмнение за неработеща свещ.Ако лампата свети десет секунди, свещите греят още толкова след като угасне тя.

Коментар

От: Проблем с Jeep 3.1ТД ?

При загряване на свещите нормално ли е да се чува жужащ звук? Идва някъде около релетата (или от релетата)? Продължава дори след като е изгаснала индикацията за подгряване на свещи. Нямам нищо общо с музиката, но като честота го чувам около 50Hz... Не се чува от купето при затворени врати и прозорци!
                      Последно редактирано от paradox; 29-12-11, 22:36.

Коментар

От: Проблем с Jeep 3.1ТД ?

Първоначално публикуван от paradox Преглед на мнение
                        При загряване на свещите нормално ли е да се чува жужащ звук? Идва някъде около релетата (или от релетата)? Продължава дори след като е изгаснала индикацията за подгряване на свещи. Нямам нищо общо с музиката, но като честота го чувам около 50Hz... Не се чува от купето при затворени врати и прозорци!

жужи реле,грее и след загасване на лампата на таблото не го чуваш като е затворено щото релето е в коша
                        поне при мен е така
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X