Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 95 5.2 Limited трябва да порасне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee 95 5.2 Limited трябва да порасне

Здравей те колеги имам конкретно питане. Не отдавна се сдобих със по- горе споменатият Jeep, но се оказа като го гледах в сервиза при Владо 333 така познат тука, че има доста сериозни по българявания които трябва да се отстранят и отделно всичко що е гума е заминало. С нега не се умува много, много и бързо стигнах ме до извода- има толкова много части за смяна и такъв ремонт, че ще е по лесно направо да порасне. Питането ми е по- точно може ли да се намерят тук в бг втора рака части за него като се интересувам от 3,5- 4инча повдигане? Чувал съм, че има колеги които минават от такова пoвдигане на още по- високо например 7инча. За да стане по интересна темата казвай те и за други модели ако се продава нещо
    Grand Cherokee limited 5.2 1995

От: Grand Cherokee 95 5.2 Limited трябва да порасне

7 инча????Имаш ли представа вобще за какво става въпрос!А да не говорим,че за ефтиниика въобще не става въпрос,ама изобщо....
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от nassiv Преглед на мнение
      Здравей те колеги имам конкретно питане.....
      Пък звънни, пък ела, пък с колегата Дима(Куадра) ще си говорите за лифтове (че аз не им разбирам), пък ще му мислим,
      Имаме си и книжки с картинки.......на първо време спри мечтите си на 2-2,5инча лифт
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От вътре ми напираше да ти се обадя и май ще се видим тези дни

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
          7 инча????Имаш ли представа вобще за какво става въпрос!А да не говорим,че за ефтиниика въобще не става въпрос,ама изобщо....
          Колега не знам колко е ефективно, но знам в щати те го правят и си продават старите окачвания. Кога ще стигнем Американци те

Коментар

Първоначално публикуван от nassiv Преглед на мнение
            Колега не знам колко е ефективно, но знам в щати те го правят и си продават старите окачвания. Кога ще стигнем Американци те
            Като пазар - никога. Съответно и като цени - пак така.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ех......един да се появи мераклия и вие веднага.....пишеше някъде да се обадиш на Кинекса,ако поровиш ще му намериш и тел иначе с каквото мога ще помагам!
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от D.Bonev Преглед на мнение
                ех......един да се появи мераклия и вие веднага.....пишеше някъде да се обадиш на Кинекса,ако поровиш ще му намериш и тел иначе с каквото мога ще помагам!
                Мерси Митко така по- позитивно трябва Той Владо 333 успя в началото малко да ме уплаши ама бързо се съвзех

Коментар

Някои от нас в момента са поели по този път.Изчакай малко да видим резултата,да утъпчем америко-българската пътека,пък току виж си се уредил с сериозен лифткит пък бил той и 6.5инча.!!!
                  Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Кога това?
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Месец - два.Кораби к*во да прайш.
                      Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

я кажи какъв бюджет имаш, да не стане като в съседната тема

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          я кажи какъв бюджет имаш, да не стане като в съседната тема
                          Около 2000лв. , но трябва и маслата да сменя и ако трябва все пак работя и от заплата ще отделя още. Знам малко са, но и за това пуснах тема за втора ръка. Сега какво знам аз: предни те пружини могат да станат задни при 3,5 инча, могат за първо време на амовете да се сложат скоби и има разни дреболийки които мога сам да си направя. По важно е , че вчера се видях с един колега от форума и има голям шанс нещата да станат и ако се наредят нещата ще споделя с вас ще направя и снимчици и други те да видят и да се възползват от направената вече пътека
                          Последно редактирано от nassiv; 09-10-11, 15:08.

Коментар

Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнение
                            Месец - два.Кораби к*во да прайш.
                            Абсолютно точно си го казал или по точно не се знае

Коментар

Ох, много го чакаме тоя кораб, даже ще идем да бутаме по-бързо да дойде Иначе доколкото знам за да се сменят нещата по окачването лифта трябва да е над 2 инча, на 2 инча може да се качи тънко с подложките? Пък както казва Дедо, един разговор с Куадрата ще те ориентира доста, пък и при тях има къде да си счупиш старото окачване и да го смениш с ново с кеф
                              Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X