Здравей те колеги имам конкретно питане. Не отдавна се сдобих със по- горе споменатият Jeep, но се оказа като го гледах в сервиза при Владо 333 така познат тука, че има доста сериозни по българявания които трябва да се отстранят и отделно всичко що е гума е заминало. С нега не се умува много, много и бързо стигнах ме до извода- има толкова много части за смяна и такъв ремонт, че ще е по лесно направо да порасне. Питането ми е по- точно може ли да се намерят тук в бг втора рака части за него като се интересувам от 3,5- 4инча повдигане? Чувал съм, че има колеги които минават от такова пoвдигане на още по- високо например 7инча. За да стане по интересна темата казвай те и за други модели ако се продава нещо
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand Cherokee 95 5.2 Limited трябва да порасне
Свий
X
-
От: Grand Cherokee 95 5.2 Limited трябва да порасне
7 инча????Имаш ли представа вобще за какво става въпрос!А да не говорим,че за ефтиниика въобще не става въпрос,ама изобщо....0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
-
Първоначално публикуван от nassiv Преглед на мнениеЗдравей те колеги имам конкретно питане.....), пък ще му мислим,
Имаме си и книжки с картинки.......на първо време спри мечтите си на 2-2,5инча лифт0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение7 инча????Имаш ли представа вобще за какво става въпрос!А да не говорим,че за ефтиниика въобще не става въпрос,ама изобщо....Grand Cherokee limited 5.2 1995
Коментар
-
Първоначално публикуван от nassiv Преглед на мнениеКолега не знам колко е ефективно, но знам в щати те го правят и си продават старите окачвания. Кога ще стигнем Американци теДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
ех......един да се появи мераклия и вие веднага.....пишеше някъде да се обадиш на Кинекса,ако поровиш ще му намериш и тел иначе с каквото мога ще помагам!ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Първоначално публикуван от D.Bonev Преглед на мнениеех......един да се появи мераклия и вие веднага.....пишеше някъде да се обадиш на Кинекса,ако поровиш ще му намериш и тел иначе с каквото мога ще помагам!Той Владо 333 успя в началото малко да ме уплаши ама бързо се съвзех
Grand Cherokee limited 5.2 1995
Коментар
-
Някои от нас в момента са поели по този път.Изчакай малко да видим резултата,да утъпчем америко-българската пътека,пък току виж си се уредил с сериозен лифткит пък бил той и 6.5инча.!!!Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениея кажи какъв бюджет имаш, да не стане като в съседната темаПоследно редактирано от nassiv; 09-10-11, 15:08.Grand Cherokee limited 5.2 1995
Коментар
-
Първоначално публикуван от bigy Преглед на мнениеМесец - два.Кораби к*во да прайш.или по точно не се знае
Grand Cherokee limited 5.2 1995
Коментар
-
Ох, много го чакаме тоя кораб, даже ще идем да бутаме по-бързо да дойдеИначе доколкото знам за да се сменят нещата по окачването лифта трябва да е над 2 инча, на 2 инча може да се качи тънко с подложките? Пък както казва Дедо, един разговор с Куадрата ще те ориентира доста, пък и при тях има къде да си счупиш старото окачване и да го смениш с ново с кеф
Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8
LZ1POP
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар