Здравеите колеги.След смяна на Гранд-а на накладките и предните дискове и раздвижване на апаратчетата,майсторите стигнаха до гениалното заключение,че не могат да обезвъздушат спирачките,понеже трябвало апарат за надуване с течност под налягане-пробали хората 2-3 часа и нестава.Развиване на щуцерите на всички колела/включително и от АБС-а/неше и неше-педала ми пада до долу и спирам след напомпване.В Мотоексперт не стана,защото те имат апарат,но нямат такъв накрайник за казанчето,зашото щатските казанчета са на 4 шлици,а не на резба!Яд ме е ,щото всичко ново ,а не спира!!Помогнете със съвет!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спирачки-проблем!
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
Re: Спирачки-проблем!
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениезащото те имат апарат,но нямат такъв накрайник за казанчето,зашото щатските казанчета са на 4 шлици,а не на резба!Яд ме е ,щото всичко ново ,а не спира!!Помогнете със съвет!Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнениеима два варианта или майсторите не са били достатъчно настоятелни или са ти монтирали левия апарат от дясно и денсния отляво. когато се монтират на обратно немогат да се обазвъздушат------------------------------------
тел. O878 9ЧЧ 999
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеВземи да се обадиш на колегата vladi333 . В техния сервиз имат апарат и, ако не съм се заблудил, май имаше една универсална тапа, дето не се завива на мястото на капачката, а се слага отгоре и се стяга с верига.
Ако колегата е от софия, да заповяда в сервиза ще му помогнем
Коментар
-
Спирачките взеха,та се оправиха сами!Благодаря ви за отзивчивостта!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Джиповете са живи същества да знаеш - пълни са със изненади и имат душаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
До: Спирачки-проблем!
Е как се опраиха сами. Мойте не щат.
И ние всичко сменихме- помпа, апаратчета, дискове престъргахме, ( или поне така докладваха от сервиза) ама не спира и си пали предните ( най вече предна дясна) накладки. Спира със закъснение и слабо. ПРИ РЯЗКО ЕКСТРЕМНО СПИРАНЕ БЛОКИРА и трябва да ритна педала пак та да отпусне.
При кого да отида та да го освести, страх ме е да си возя децата.
Коментар
-
Сменяй маркучетата, прилича да има запушени. И вижте това серво.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами,не може да има проблем с спирачките.Това е западен джип не Руски.Проблеми с спирачките има само УАЗ-а защото е с барабани и не спира,и Нивата и тя-но нали са от СССР затова е такаА тук при АМЕРИКАНСКИЯ ДЖИЙП не може да има такива проблеми.Колегата нещо сигурно се майтапи
Коментар
-
Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнениеАми,не може да има проблем с спирачките.Това е западен джип не Руски.Проблеми с спирачките има само УАЗ-а защото е с барабани и не спира,и Нивата и тя-но нали са от СССР затова е такаА тук при АМЕРИКАНСКИЯ ДЖИЙП не може да има такива проблеми.Колегата нещо сигурно се майтапи
И във Формула1 имат проблеми със спирачките.
По темата:
Отзад като се свали барабана, отдоло между челюстите има една шпилка със зъбно колело по средата. Обикновенно е клеясала. От там се натягат челюстите като дърпаш ръчната. Просто трябва да се раздвижи и да се смаже с нещо термоустойчиво. Аз използвах молибденов спрей.
А спирачките се обезвъздушават много лесно. Точите от пробките и в същото време наливате в казанчето за да не смукне въздух. Пробките са 9.5мм.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар