Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачки-проблем!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачки-проблем!

Здравеите колеги.След смяна на Гранд-а на накладките и предните дискове и раздвижване на апаратчетата,майсторите стигнаха до гениалното заключение,че не могат да обезвъздушат спирачките,понеже трябвало апарат за надуване с течност под налягане-пробали хората 2-3 часа и нестава.Развиване на щуцерите на всички колела/включително и от АБС-а/неше и неше-педала ми пада до долу и спирам след напомпване.В Мотоексперт не стана,защото те имат апарат,но нямат такъв накрайник за казанчето,зашото щатските казанчета са на 4 шлици,а не на резба!Яд ме е ,щото всичко ново ,а не спира!!Помогнете със съвет!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Re: Спирачки-проблем!

На мен ми се появи също проблем - предните накладки са почти нови,
    НО като набия рязко ми спира първо предна дясна и е крайно опасно и неприятно...

Няма ли начин да се изработи накрайник специално за целта?

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      защото те имат апарат,но нямат такъв накрайник за казанчето,зашото щатските казанчета са на 4 шлици,а не на резба!Яд ме е ,щото всичко ново ,а не спира!!Помогнете със съвет!
      Вземи да се обадиш на колегата vladi333 . В техния сервиз имат апарат и, ако не съм се заблудил, май имаше една универсална тапа, дето не се завива на мястото на капачката, а се слага отгоре и се стяга с верига.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

има два варианта или майсторите не са били достатъчно настоятелни или са ти монтирали левия апарат от дясно и денсния отляво. когато се монтират на обратно немогат да се обазвъздушат
        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
          има два варианта или майсторите не са били достатъчно настоятелни или са ти монтирали левия апарат от дясно и денсния отляво. когато се монтират на обратно немогат да се обазвъздушат
          мдаааа не е зле да се провери дали не са разменили апаратите защото ако са обърнати е невъзможно обезвъздушаването.
          ------------------------------------
          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Вземи да се обадиш на колегата vladi333 . В техния сервиз имат апарат и, ако не съм се заблудил, май имаше една универсална тапа, дето не се завива на мястото на капачката, а се слага отгоре и се стяга с верига.
            Да имаме универсална капачка
            Ако колегата е от софия, да заповяда в сервиза ще му помогнем
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Спирачките взеха,та се оправиха сами!Благодаря ви за отзивчивостта!
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Джиповете са живи същества да знаеш - пълни са със изненади и имат душа
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: Спирачки-проблем!

Е как се опраиха сами. Мойте не щат.
                  И ние всичко сменихме- помпа, апаратчета, дискове престъргахме, ( или поне така докладваха от сервиза) ама не спира и си пали предните ( най вече предна дясна) накладки. Спира със закъснение и слабо. ПРИ РЯЗКО ЕКСТРЕМНО СПИРАНЕ БЛОКИРА и трябва да ритна педала пак та да отпусне.
                  При кого да отида та да го освести, страх ме е да си возя децата.

Коментар

Сменяй маркучетата, прилича да има запушени. И вижте това серво.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А сигурен ли си, че е обезвъздушено както трябва
                      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

трябва да ритна педала пак та да отпусне...... това с ритането не е от маркучи ами май от помпа или серво.

Коментар

Ами,не може да има проблем с спирачките.Това е западен джип не Руски.Проблеми с спирачките има само УАЗ-а защото е с барабани и не спира,и Нивата и тя-но нали са от СССР затова е такаА тук при АМЕРИКАНСКИЯ ДЖИЙП не може да има такива проблеми.Колегата нещо сигурно се майтапи

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                            Ами,не може да има проблем с спирачките.Това е западен джип не Руски.Проблеми с спирачките има само УАЗ-а защото е с барабани и не спира,и Нивата и тя-но нали са от СССР затова е такаА тук при АМЕРИКАНСКИЯ ДЖИЙП не може да има такива проблеми.Колегата нещо сигурно се майтапи
                            Ти сега ще се заяждаш ли. И във Формула1 имат проблеми със спирачките.

По темата:
                            Отзад като се свали барабана, отдоло между челюстите има една шпилка със зъбно колело по средата. Обикновенно е клеясала. От там се натягат челюстите като дърпаш ръчната. Просто трябва да се раздвижи и да се смаже с нещо термоустойчиво. Аз използвах молибденов спрей.
                            А спирачките се обезвъздушават много лесно. Точите от пробките и в същото време наливате в казанчето за да не смукне въздух. Пробките са 9.5мм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X