Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маркуч ВН хидравлика за Гранд 2.7 WJ - Откъде???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маркуч ВН хидравлика за Гранд 2.7 WJ - Откъде???

Здравейте,

имам теч на хидравлична течност от маркуча за високото налягане на сервото (помпата към вентилатора). Джипа ми е 4.7 бензин, но се оказа, че помпата на сервото е тунингована с такава от 2.7 дизел и съответно и маркучите са такива. Не знам дали е фабрично така или в последствие е сменяно (джипа е за европейския пазар).
    Питането ми е откъде мога да намеря такъв маркуч. Скорпион, Вест Ауто и Американ Партс нямат, Балканстар нещо не вдигат ама утре ще питам и там. Изчетох темите във форума ама не намерих нищо за подобен проблем. Чул съм, че има фирми които произвеждат такива маркучи, но не знам кои са и къде са? Как се процедира при тях? Носиш им стария и те правят подобен или си имат за определени модели коли?
    Благодаря, предварително за помощта, защото ми омръзна от този проблем да доливам течност и всяка сутрин локвичка под колата.

От: Маркуч ВН хидравлика за Гранд 2.7 WJ - Откъде???

Първоначално публикуван от tonius Преглед на мнение
    ... Носиш им стария и те правят подобен или си имат за определени модели коли? ...
    В някои случаи могат да използват накрайниците от оригиналния маркуч, а самият той се подменя.
    Пробвай на "Ботевградско шосе" блок 6
    Ние не сме неутрални!

Коментар

И в Люлин някъде около Мотопфое има сервиз за такива маркучи. Носиш твоя и ти правят същия. Може и с твоите накрайници, може и с техни
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

"изчетох темите във форума" звучи доста....хм... амбициозно

ето ти две, дето си пропуснал

тема 1

тема 2

сигурно има и още, не ми се рови повече

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
          "изчетох темите във форума" звучи доста....хм... амбициозно

ето ти две, дето си пропуснал

тема 1

тема 2

сигурно има и още, не ми се рови повече

Добре де, изчетох темите които ми излизаха при моя "Search". Очевидно съм пропуснал някои

На мен проблема ми е в единия от накрайниците, маркуча си е здрав. Дали някой от тези сервизи за правене на хидравлични маркучи ще има точно такива накрайници? Джипа в момента е при Димата и Владо и чака да му занеса това тънко черво за да завършим операцията. Благодаря отново на всички за информацията.

П.С. Тези които оправят маркучи "зад Мото-Пфое" предполагам са зад това на бул.Европа, а не в Младост, нали?
          Последно редактирано от tonius; 26-09-11, 18:09.

Коментар

Първоначално публикуван от tonius Преглед на мнение

П.С. Тези които оправят маркучи "зад Мото-Пфое" предполагам са зад това на бул.Европа, а не в Младост, нали?
            Да колега, аз съм писал "в Люлин" имайки предвид точно това Мото-Пфое на бул. Европа.
            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Ела взаеми джипа, и ще ти обясним как да стигнеш до сервиза за хидравлика в Х. Дмитър ( до Балканстар) който ние ползваме, може би на място те ще могат да помогнат по добре
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X