Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MOPAR ATF+4 ПОРЪЧКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: MOPAR ATF+4 ПОРЪЧКА

Жоро, ако АТF+4 е тype 9602 искам 12 литра и 2литра NV247. Понеделник ти звъня за да се уговорим.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Auburn Hills,Michigan USA не е в Азия нали?
      ако сложа линка ще се счита ли за реклама?

за 16л. доставката също е 35лв.
      някъде нагоре търговеца поема пощенската услуга!
      Последно редактирано от bubi; 13-07-13, 19:49.

Коментар

@Буби не се заяждам , питам понеже съм виждал в немския ибей , Мопар с етикет с йероглифи. Сложи линк едва ли ще е реклама. Цената явно така или иначе е почти една и съща.
        @Русев - ще проверя типа и ще пиша!
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

За обслужването на един автомобил, цената с транспорта излиза почти колкото твоята, което е далеч под Скорпионите.
          Както писах по-горе някъде към 10тата туба търговеца поема куриерската услуга, т.е. е идеален за кооператив.
          Не е за пренебрегване и срока на доставка и това че ти идва "на крака".

Ето го и адреса: ato24.de

Коментар

@ Rusev: Mopara e 9602 звънни когато решиш да се разберем.
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Добре де, защо ми е толкова трудно да открия крушки за късите светлини (9006), масово се предлага p22d цокъл, който не влиза във фара.
              Насоки нещо?
              Последно редактирано от bubi; 14-07-13, 22:49.

Коментар

Здравейте,
                може ли да се намери масло за 5 степенна ръчна скоростна кутия модел NV2550
                в Балканстар ми казаха че маслото е - MOPAR® Manual Transmission Lubricant но го нямат в момента.
                Колата е вранглер TJ 2.4i 2003 година.

Коментар

Здрасти нямам такова.

тел. 0897818449

Коментар

АТФ-а свърши, останаха няколко литра NV247 и Mоpar Steering Fluid !

тел. 0897818449

Коментар

• Re: От: MOPAR ATF+4 ПОРЪЧКА

Първоначално публикуван от bubi Преглед на мнение
                      Добре де, защо ми е толкова трудно да открия крушки за късите светлини (9006), масово се предлага p22d цокъл, който не влиза във фара.
                      Насоки нещо?
                      Преди време и аз се наиграх с едни фарове и трябваше да търся крушка 9004 и цокъл за нея...на единственото място в което я имаха беше Скорпион 13.
                      Успех
                      Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                      0886/872-646

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                        АТФ-а свърши, останаха няколко литра NV247 и Mоpar Steering Fluid !
                        Жоре, прати ми един литър NV247.
                        Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                        O8867З7I78

Коментар

За кога ти трябва , че малко багер да стане точно сега

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                            За кога ти трябва , че малко багер да стане точно сега
                            Не ми трябва засега. Имам половин литър и тоя 1л. ако ми пратиш да стоят за резерв. Когато решиш. Пиши на лично!
                            Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                            O8867З7I78

Коментар

Не мога да намеря Mоpar АТФ+4, та мисля да сложа Castrol АТФ+4, на моето Чероки 90г.-автоматична скоростна кутия. До сега беше с някакво жълто на цвят, как ще стане смяната на цялото масло не знам. Та ще сбъркам ли с тоя кастрол. Предварително благодаря за помощта.

Коментар

Първоначално публикуван от poketo Преглед на мнение
                                Не мога да намеря Mоpar АТФ+4, та мисля да сложа Castrol АТФ+4, на моето Чероки 90г.-автоматична скоростна кутия. До сега беше с някакво жълто на цвят, как ще стане смяната на цялото масло не знам. Та ще сбъркам ли с тоя кастрол. Предварително благодаря за помощта.
                                не би трябвало да има проблем, кастрола е в списъка на одобрените
                                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                                http://www.facebook.com/JeepBG
                                LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X