Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee 4.0 TSI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Grand Cherokee 4.0 TSI

Здравийте колеги! Нов съм във форума това е първата ми тема. Въпросът ми е следния. Възможно ли е на Jeep Grand Cherokee 4.0 TSI 98г. да се постави газова уредба или метанова и кое е по добрия варянт? И какъв ще бъде разхода съотжетно на двата вида уредби?

Благодаря предварително!!!

От: Jeep Grand Cherokee 4.0 TSI

Може и газ, и метан. Може и обикновена, може и инжекцион. Понеже са 6 цилиндъра, метанов инжекцион няма да излезе много скъп. Аз съм на метан, разхода е около 8-9 кг/100 извънградско и около 10-11 кг/100 градско, ама това на осмак, при теб може да е малко по-малко. На метан колата е доста спъната, което малко обърква автомата. На магистрала не се усеща, но при градско и особено на стръмни пътища с много завои доста дразни и често превключва, тогава направо го карам на бензин. Ако не целиш минимален разход, газовия инжекцион монтиран кадърно е по-добрия вариант, особено ако около теб няма много метан станции. Напиши и откъде си, щото ако си от Видин например, метана направо го отписвай, най-близката колонка е в Монтана.
    Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Колега аз съм от Благоевград.

Коментар

Тогава отиваш на страницата на Ремикс БГ (фирмата на Л.Ганев) и там има актуален списък с метан станции в страната. Ако по маршрутите по които пътуваш има станции, може да сложиш.
        Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X