Тези дни ми предстои оглед и евентуално закупуване на Grand 3.1 г. Доста неща изчетох тук през последните дни, но темите са доста - кои по-стегнати и полезни, кои по-малко, но е факт, че информацията е много и е трудно да бъде прочетена/осмислена наведнъж. Въпросите ми са основно (и разбира се не само) към тези, които са имали или имат въпросната жипка. Някъде четох, че първоначалното обслужване - смяна на ремъци, масла и т.н ще е около 400-500 лв. Прав ли съм? Колата е на 210 000 км. Любопитно ми е при този пробег какви "приятни" изненади бих могъл да очаквам в близко бъдеще, при условие, разбира се, че като я закарам за оглед, по двигателя и ходовата част няма някакви сериозни проблеми, които могат да бъдат оправени сравнително финансово безболезнено? Четох доста за спуканите глави, така че предполагам това ще е една такава изненада. Интересува ме също на какво да обърна внимание при огледа? Неща, които са особеност конкретно за този модел. Бял или сив пушек и т.н. И не на последно място, може ли някой да препоръча сервиз, в който да разбират от Jeep-ки да го погледнат? Изключваме БалканСтар.
Благодаря ви!
Благодаря ви!
Коментар