Колеги нещо започна на ми щрака отзад в диференциала и след като му отворих капака и изпаднаха няколко зъба разбрах,че сателитите са се оронили.Някои да знае от къде мога да намеря,а и дали изобщо се продават или е цялата касета комплект.Джипа ми е чероки 2,1тд
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся части за дана35
Свий
X
-
От: Търся части за дана35
Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнениеКолеги нещо започна на ми щрака отзад в диференциала и след като му отворих капака и изпаднаха няколко зъба разбрах,че сателитите са се оронили.Някои да знае от къде мога да намеря,а и дали изобщо се продават или е цялата касета комплект.Джипа ми е чероки 2,1тдLZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
-
От: Търся части за дана35
Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнениеДали за такива пари може да се намери такъв блокаж
http://www.4wheelers.com/powertrax-lockright-c-117.html- Още информацияLZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар