Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся части за дана35

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся части за дана35

Колеги нещо започна на ми щрака отзад в диференциала и след като му отворих капака и изпаднаха няколко зъба разбрах,че сателитите са се оронили.Някои да знае от къде мога да намеря,а и дали изобщо се продават или е цялата касета комплект.Джипа ми е чероки 2,1тд

От: Търся части за дана35

Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение
    Колеги нещо започна на ми щрака отзад в диференциала и след като му отворих капака и изпаднаха няколко зъба разбрах,че сателитите са се оронили.Някои да знае от къде мога да намеря,а и дали изобщо се продават или е цялата касета комплект.Джипа ми е чероки 2,1тд
    Не може да няма сателити и планети отделно,но трябва да се търсят вероятно от USA,с поръчка,друг е въпроса струва ли си,най добре си вземи цяла касета втора ръка от някоя морга,или както се казва,сега е момента за блокаж,гледам че на Черокитата масово навън им слагат Лок Райт,150-200 долара беше...
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Дамм в рокауто има всичко за този диф.
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Дали за такива пари може да се намери такъв блокаж

Коментар

Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнение
          Дали за такива пари може да се намери такъв блокаж
          http://www.rocky-road.com/lockright.html - Принцип на действие и цена според модела (270$),сега ще е по евтин вече.
          http://www.4wheelers.com/powertrax-lockright-c-117.html- Още информация
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Малко съм зле с английския дали има някъде на български

Коментар

Помощ колеги

Коментар

Някои знае ли от къде в България може да се намерят блокажи на по нормални цени

Коментар

Преди да търсиш блокаж за Дана35, провери дали мостът е наистина Дана35, а не Chrysler 8,25"
                  След като се убедиш какъв ти е моста, пиши на ЛС и ще ти пратя цена за съответната част

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X