Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за скоростни кутии и раздатки на WJ 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за скоростни кутии и раздатки на WJ 2.7 CRD

Колеги попрочетох доста неща, но не ми стана ясно следното: в някои линкове ( http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/xfer.htm ), че при автоматичните кутии има вариянт, при който освен full time има и part time, а от поне 10 които съм гледал имат само full time, neutral и low.
    И другия ми въпрос е защо на някои автомобили лоста за понижаващите предавки е от ляво. Означава ли това, че им е сменян волана?
    Последно редактирано от bushiDO; 23-08-11, 23:23. Причина: правопис
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

От: въпрос за скоростни кутии и раздатки на WJ 2.7 CRD

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
    Колеги попрочетох доста неща, но не ми стана ясно следното: в някои линкове ( http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/xfer.htm ), че при автоматичните кутии има вариянт, при който освен full time има и part time, а от поне 10 които съм гледал имат само full time, neutral и low.
    И другия ми въпрос е защо на някои автомобили лоста за понижаващите предавки е от ляво. Означава ли това, че им е сменян волана?
    1.Първото изречение в линка е, че се комбинират всякак, на някои е опция ...т.е. може да си поръчаш комплектация.....говорим за раздатъчна, а не за скоростна кутия.....
    2.Без значение от волана, мисля че само при 2.7 ЦРД раздатката е от дясно ....не съм сигурен 100%
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: въпрос за скоеостни кутии и раздатки на WJ 2.7 CRD

явно внесените в БГ са само вариянт full time/neutral/full time low, въпреки че гледах един Overland.
      обаче по в. 2 - аз гледам изключително само с 2.7 и на повечето скоростния лост е в ляво, но на няколко попадах и със скоростен лост от дясно и заради това се зачудих, дали не са им сменявали воланите....
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

От: въпрос за скоеостни кутии и раздатки на WJ 2.7 CRD

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
        явно внесените в БГ са само вариянт full time/neutral/full time low, въпреки че гледах един Overland.
        обаче по в. 2 - аз гледам изключително само с 2.7 и на повечето скоростния лост е в ляво, но на няколко попадах и със скоростен лост от дясно и заради това се зачудих, дали не са им сменявали воланите....
        Или моторите или търговеца знаейки лошата слава на 3.1 VM се прави на ощипан, че е "неразбрал"
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X