Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой Jeep Grand Cherokee 99-04 e най-сполучлив ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой Jeep Grand Cherokee 99-04 e най-сполучлив ?

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
    Зависи от много неща - правилния ГИ, правилен монтаж, правилни настройки и точния майстор.
    Това е вярно и толкова пъти е повтаряно, че вече звучи като мантра

И все пак, газта не е супер космическа технология, просто трябва да я прави този, който може. А при нас знаете, всеки знае и може всичко... та затова и такива проблеми.

Да ти кажа, аз съм с обикновена газова, слагана е в Англия. Двигателя е редови 6 цилиндров. Откакто имам джипа, го карам само на газ. Не съм имал никакви проблеми освен веднъж - загуби мощност. Ходих на диагностика - запушено филтърче - 10 лв. всичко. Газаджията каза че показателите са идеални от газанализатора, даже цъка с език как така с обикновена газова... Оказа се, че газовото не е съвсем обикновено, а са му сложили едно компютърче със стъпково моторче, което контролира сместа в зависимост от показанията на ламбда сондата - нарича се ламбда контрол, нещо като предшественик на сегашните ГИ.

По отношение на американските мотори на газ вървят без разлика от бензин, предвид че са по-нискооборотни и не се налага да се карат с над 5000 оборота. При това разхода е нормално около 25 % повече от бензиновия. Това си е свързано с енергията, отделяна от различните горива при еднакъв обем. Всичко друго са си приказки или голям компромис с вървежа, както и неизбежни ядове.
    JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp

Коментар

Мерси много на всички за инфото .Чудя се дали познавате някой който разбира от Jeep Grand Cherokee в Пловдив ?

Коментар

Гранда и въобще черокитата не са правени за дизел( с риск да обидя някои колеги).Този автомобил е бензинов.Ако не ти харесва цената на бензина слагаш газ.Постигаш разход(в левове) нормален за мощен автомобил и имаш вървеж и здравина на милионен бензинов агрегат.Какво се чудиш, чети.Ако питаш Carburettor-a - 3.1 е перфектен избор.Ако ме питаш мен .
        Газов Инжекцион понася добре на тези двигатели.Успех в избора.
        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
        Това е положението.

Коментар

Какво трябва да гледам като купувам този джип ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ayvazov Преглед на мнение
            Какво трябва да гледам като купувам този джип ?
            Да не е само със задно (4х2)...
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X