здравейте колеги пак ще ви моля за съвет ;искам да сменя маслото на автомата защото след ремонт майстора сложил дексрон а знам че трябва да е мопар;искам да го източа всичкото и да налея от това което трябва и понеже не им вярвам на тези майстори съм решил да го правя аз. бихте ли ми казали от къде да започна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
смяна на масло на автомата
Свий
X
-
От: смяна на масло на автомата
Първоначално публикуван от vene Преглед на мнениездравейте колеги пак ще ви моля за съвет ;искам да сменя маслото на автомата защото след ремонт майстора сложил дексрон а знам че трябва да е мопар;искам да го източа всичкото и да налея от това което трябва и понеже не им вярвам на тези майстори съм решил да го правя аз. бихте ли ми казали от къде да започна.
Направи като мен,прочити изоснови целия форум и тогава питай за да си спестиш гореизписаните коментари,които мен лично ме докарват до състояние на бяс!
Поздрави и успехJeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15
Коментар
-
Прегледай това : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=44535&page=3
Коментар
-
Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнениеОт гайките дето държат капака на СК."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЦък! Това се сваля накрая, ама нали имам много специалисти и затова почти никой не знае как се сменя ATF...Маслото, което са ти сложили си е ОК.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеИмах предвид технологията на смяната - карам автомат
а за маслото категорично пише в сервизната книжка на ДЖИИП, че дексрон може да се сложи само по изключение (да долееш да се прибереш) но после е необходима смяна.......... а както знаем, по обикновенния начин се източва само половината от 8-те литра, та не знам.........
(все пак подфорума е Jeep и конкретното питане е за скоростна кутия 42 RE)________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
оспамихме темата....... 20-25лв. е смяната, а си има и чалъм при наливането и достигането на оптималното ниво.......... аз бих му препоръчал да отиде в сервиз, дето знаят как се сменя на тази кутия маслото________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар