Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за карета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за карета

Здравейте, имам въпрос за Чероки 2.5 tdi 1999 година. Казаха, че каретата са за смяна, но не можело само те да бъдат сменени, а трядва цялата полуоска, защото каретата били пресовани или нещо такова. Но се оказа, че по магазините се продават само карета и по тази логика би трябвало да могат да се сменят или бъркам. Ако може някой с такъв джип да помогне или да даде съвет за решаването на проблема. Благодаря предварително!

От: Въпрос за карета

здравейте! сменяли са ми карета отпред нееднократно. попитайте дядо владо ако сте е софия. последният път димата ми смени каре пролетта за 45мин. от тогава нямам проблеми. имало някакъв трик със смазката при монтажа и при неправилен подход прегарят. тамън 2 пъти го танцувах в един сервиз това, и се чудих защо на 5-6 месеца слагам ново каре.
    не бързам за никъде...
    XJ 2.5TD '98

Коментар

Благодаря за отговора! А искам да попитам каратата пресовани ли трябва да са или просто мойте са били нещо преправяни?
      И имам още едно питане: при по рязко тръгване се чува някакво дрънчене отпред и ми казаха че и то било от каретата. Възможно ли е? Благодаря отново!
      Последно редактирано от CarTest™; 12-08-11, 10:48. Причина: Правопис

Коментар

Възможно е и от каре да дрънка, кажи от къде си, има много колеги с такива джипки, които вече им познават дрънчането на всеки един детайл и все някой ще го погледне и ще те посъветва.
        I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

От София съм

Коментар

колега, обадете се на дядо владо и идете уийкенда да погледне колата. обикновенно почивните дни се събират при него доста джипари, има и няколко с черокита. всичко ще се изясни и ще получите правилните съвети.
            между другото, нали не карате постоянно 4х4 на асвалта? раздатката вероятно е 231 и това е нежелателно и опасно...
            не бързам за никъде...
            XJ 2.5TD '98

Коментар

Каретата са със зегерки. Фиксират от вътре кръстачката:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP6178.jpg
Прегледи:2
Размер:194.0 КБ
ID:5295682Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP6180.jpg
Прегледи:2
Размер:164.3 КБ
ID:5295683

Коментар

Благодаря на всички! Ще гледам тази седмица да отида до Костинброд и там вече маисторите да си кажат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X