Здравейте, имам въпрос за Чероки 2.5 tdi 1999 година. Казаха, че каретата са за смяна, но не можело само те да бъдат сменени, а трядва цялата полуоска, защото каретата били пресовани или нещо такова. Но се оказа, че по магазините се продават само карета и по тази логика би трябвало да могат да се сменят или бъркам. Ако може някой с такъв джип да помогне или да даде съвет за решаването на проблема. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за карета
Свий
X
-
От: Въпрос за карета
здравейте! сменяли са ми карета отпред нееднократно. попитайте дядо владо ако сте е софия. последният път димата ми смени каре пролетта за 45мин. от тогава нямам проблеми. имало някакъв трик със смазката при монтажа и при неправилен подход прегарят. тамън 2 пъти го танцувах в един сервиз това, и се чудих защо на 5-6 месеца слагам ново каре.не бързам за никъде...
XJ 2.5TD '98
-
Възможно е и от каре да дрънка, кажи от къде си, има много колеги с такива джипки, които вече им познават дрънчането на всеки един детайл и все някой ще го погледне и ще те посъветва.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
колега, обадете се на дядо владо и идете уийкенда да погледне колата. обикновенно почивните дни се събират при него доста джипари, има и няколко с черокита. всичко ще се изяснии ще получите правилните съвети.
между другото, нали не карате постоянно 4х4 на асвалта? раздатката вероятно е 231 и това е нежелателно и опасно...не бързам за никъде...
XJ 2.5TD '98
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар