Обява

Свий
Няма добавени обяви.

възможно ли е Гранд Чероки ZJ 5.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• възможно ли е Гранд Чероки ZJ 5.2

Здравейте колеги,брат ми е собственик на гранд чероки 5.2 1995г.Онзи ден както се возехме и спряхме за по едно кафе и след това гранда отказа да запали.Закарахме го в един сервиз с пътна помощ и след цял ден ровене в гранда майстора каза че делкото се е завъртяло на 180 градуса само и той неможел да си го обясне как е станалол.Възможно ли е това и ако да как е станало.

От: възможно ли е Гранд Чероки ZJ 5.2

Не знаех, че е с делко тая машина, ама така било... мислех си, че с електронен дистрибутор някакъв. На мен делко ми е превъртала (ама не на 180 гр.) "Жигула" ... Естествено, бях обвинен от майсторите (още имаше сервиз "Лада" в Княжево), че много съм я бил юркал Беше направо изкривена оста на делкото, единствения лек - смяна с ново (унгарско) за безумната за времето сума от 100 $
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

да но делкото на гранда си е перфектно и подумите на майстора си е било стегнато и едвам го е отвил

Коментар

Предполагам, под "завъртяло" делко е имал предвид изместване на положението на палеца спрямо оста, която го върти, или спрямо капачката, а не преместване на цялото делко - това няма как да стане - "ще оплете кабелите" най-малкото и ще бъде очевидно Доколкото знам - при старите соц.-возила ставаше от прескачане или счупване на зъби на колелцето, което върти делкото и се намираше на края на оста му и се задвижваше нещо там от маслената помпа, но да не говоря глупости, защото не съм в час с автомобилите Т.е. има износено или счупено зъбно колело на оста на делкото...
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

не е палеца каза цялото делко

Коментар

Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнение
            Възможно ли е това и ако да как е станало.
            При тези данни:
            не е палеца каза цялото делко
            и това:
            делкото на гранда си е перфектно и подумите на майстора си е било стегнато и едвам го е отвил
            Явно отговорът е: "не е възможно това и няма как да е станало"...

Коментар

Възможно ли е......
              Не!
              ....как е станало.
              Побвал е да сготви "Абдал натюр"
              ...носи приходи (за сервиза) кратковременно и понякога много болка за масТура послевременно......оттам се е родило
              "...и едни мутри дойдоха и пребиха бате...."
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Не!
                ...носи приходи (за сервиза) кратковременно и понякога много болка за масТура послевременно......оттам се е родило
                Не мога да се въздържа, това е култово! Ясен направо да си го слага за подпис...

Коментар

Гледам, че си от София, тогава защо го караш в "един сервиз" при мастур(бант)? Както е било на пътната помощ е трябвало да го закараш на дедо ти Владо, и след малко е щяло да си ходиш с джипа.
                  Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Не!
                    ХАХАХА-бих ти стиснал ръката...прекалено си обективен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X