Здравейте колеги,брат ми е собственик на гранд чероки 5.2 1995г.Онзи ден както се возехме и спряхме за по едно кафе и след това гранда отказа да запали.Закарахме го в един сервиз с пътна помощ и след цял ден ровене в гранда майстора каза че делкото се е завъртяло на 180 градуса само и той неможел да си го обясне как е станалол.Възможно ли е това и ако да как е станало.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
възможно ли е Гранд Чероки ZJ 5.2
Свий
X
-
От: възможно ли е Гранд Чероки ZJ 5.2
Не знаех, че е с делко тая машина, ама така било... мислех си, че с електронен дистрибутор някакъв. На мен делко ми е превъртала (ама не на 180 гр.) "Жигула" ... Естествено, бях обвинен от майсторите (още имаше сервиз "Лада" в Княжево), че много съм я бил юркалБеше направо изкривена оста на делкото, единствения лек - смяна с ново (унгарско) за безумната за времето сума от 100 $
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Предполагам, под "завъртяло" делко е имал предвид изместване на положението на палеца спрямо оста, която го върти, или спрямо капачката, а не преместване на цялото делко - това няма как да стане - "ще оплете кабелите" най-малкото и ще бъде очевидноДоколкото знам - при старите соц.-возила ставаше от прескачане или счупване на зъби на колелцето, което върти делкото и се намираше на края на оста му и се задвижваше нещо там от маслената помпа, но да не говоря глупости, защото не съм в час с автомобилите
Т.е. има износено или счупено зъбно колело на оста на делкото...
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнениеВъзможно ли е това и ако да как е станало.
не е палеца каза цялото делко
делкото на гранда си е перфектно и подумите на майстора си е било стегнато и едвам го е отвилБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнениеВъзможно ли е......
Първоначално публикуван от YONATA Преглед на мнение....как е станало.
...носи приходи (за сервиза) кратковременнои понякога много болка за масТура
послевременно......оттам се е родило
"...и едни мутридойдоха и пребиха бате...."
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе!
Побвал е да сготви "Абдал натюр"
Коментар
-
Гледам, че си от София, тогава защо го караш в "един сервиз" при мастур(бант)? Както е било на пътната помощ е трябвало да го закараш на дедо ти Владо, и след малко е щяло да си ходиш с джипа.Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8
LZ1POP
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНе!
Побвал е да сготви "Абдал натюр"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар