Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд чероки гранд проблеми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд чероки гранд проблеми

Колеги сагата с моя гранд имаше продължение.прибрах се във варна от сервиза в търговище и на другия ден бях в сервиз в варна.Странно чукане се появи в двигателя.първата ми реакция беше че не са ми поставили правилното масло и от там чукат повдигачи.защото като се стопли двигателя и чукането утихва но не спира.своевременно налягането на маслото падна.след
    Направената диагноСтика се оказа голяма разлика в компресията11 кг м/у 1,2,4,5 и3цилиндър.какво последва:1отвориха двигател и ужас:3биела крива а всички основни лагери дроб.както и да е : момчетата си свършиха работата и сега си имам нов двигател.идеята е че джипката беше на 500км от автосалона от който я купих в софия.Внимавайте че има много нелоялни продавачи с които трябва да има начин да се Борим Ние лоялните купувачи с нашите пари

.

Лм
    Ч

От: Гранд чероки гранд проблеми

Извини ме колега,но не си спомням какъв бе твоят случай...Пиши с подробности!
    Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

А, добре дошъл. Че те повечето коли по салоните са в това състояние. Вчера гледам един мерцедес, мотора иска да излезе от коша, естествено преди запалването беше подгряван, не се пипаше. Коментара на продавача беше че, някоя дюзичка лекинко почуквала, а аз съм сигурен че, едва ли ще стигне до КАТ. Днес отивам да гледам една мазда с "козметична корозийка по веждичките", колата беше пред скъсване на купето, вероятно скрападжиите няма да я вземат защото не е останало много метал по нея. Онзи ден гледам едно ситроенче, пише в добро състояние с климатик. Отивам и виждам дупки по пода и праговете, всяка възможна течност искаше на свобода, кондензера на климатика сгънат през средата, а тръбите до него изгнили, части от тях ги нямаше. Питам къде е климатика? Е тука е. Ами я го пусни бе кретен....
      Само идиоти, странното е че, си и вярват.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Абе така е но нали всички искат НОВ ВНОС коли, а не от собственик, аз лично когато съм купил кола от собственик , който си я е карал и не я продава защото бизнеса му е това никога не съм имал проблеми , но три пъти съм купувал коли нов внос и след това горчиво съм съжалявал
        Михаил Войнов 0988814423

Коментар

А какво стана с гранцията,която щяха да дават от салоните?

Коментар

Гаранция-Франция.
            Сега модата е автокъщите да публикуват обавите като частни. Аз си търся колата да не е нов внос и да е карана поне година в България. Тези от автокъщите даже не ги гледам.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

същата работа и при мен. и трите ми коли до сега са от собственик(карани до момента на продажбата) и не съм имал грижи
              Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Гаранция-Франция.
              Сега модата е автокъщите да публикуват обавите като частни. Аз си търся колата да не е нов внос и да е карана поне година в България. Тези от автокъщите даже не ги гледам.
              V10

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X