Зравейте от скоро съм сопственик на jeep grand cherokee 2.5td. От няколко дни ми започна проблема с маслото при студен двигатев налягането е 4-4.5 като загре двигателе 80 градуса налягането пада на 0 като дам гас 20 хиледи оборото налягането се дига на 4 атмосвера като карам на скорос пак подарйа на 4 като изключа от скорост пада на 0. Смених маслото и филтира като старото масло беше 10w40 сега го смених с 15w40 проблема несе оправи.Свалих и картера проверих клапанчето за налягането и проверих сондата за масло за пукнатини сичко беше ok.Утре ще провера налягането на маслото с механичен манометър ще го монтирам в мястото на ел дачика на маслото дано даъе от него.Ако някой знае нещо повече дами пише
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ниско налягане на маслото в jeep grand cherokee
Свий
X
-
От: ниско налягане на маслото в jeep grand cherokee
Първоначално публикуван от denis_1903 Преглед на мнениеДнес проверих с механичен манометир и налягането беше 2 атмосвери оказа че било от дачика.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнениеКакъв е този неграмотник? Като не знаеш български , защо се мъчиш да пишеш , та и ние да се чудим какво искаш да кажеш?.
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение... оригинален датчик струва 120-140лвНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от denis_1903 Преглед на мнениеЗравейде от каде мога да намеря оргиналния датчик в нашия район неможах да го намереНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Аз моя чурук го карам така от две години и кусур. Сменяли му датчика и си оставили ръцете. Дядо Владо му хвърли едно око и каза, че не е сложен както трябва и връщал някакъв ток или сигнал и давал грешка постоянно, но е на шибано място и трябва да се разхвърля половината двигател за да се стигне и аз си го карам така, а не е като да не го юркам! Гледай си нивото на маслото, сменяй го когато трябва и с каквото трябва и си свиркай. За да нямаш наистина налягане на маслото трябва да ти се случат няколко неща, които си личат от далече (да ти изтече маслото) или се усещат по вървежа на колата, по пушеците или трудно палене без видима причина (маслото е почнало да ходи там където не му е работа, което е кофти)... Така че, ако всяка сутрин няма локва под джипа и не доливаш по един-два литра масло и не окадяваш махалата - всичко е наред.
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар