Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки WJ - трак бар и тампони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гранд Чероки WJ - трак бар и тампони

Такаа дойде а праткатот щатите с тампоните за задния тракбар на ZJ.
    Този уикенд ще направим смяната да видим дали ще успеем да ги напаснем и дали ще решим така досадния проблем с предния тракбар на WJ.

След като г-н Велизароф отказа да вземе единия комплект поръчан за него , без дори да плаща част от шипинга имаме един свободен комплект, който ще го дам за 30лв. Тампоните са полиуретанови хеви дюти.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Здравйте,

Смених тампоните на тракбара и колата заспа много съм щаслив и благодаря на колегата joro_cska от форума, който ми ги поръча и достави. Тампоните ги поръчах по партномер, който взех от линка по надолу. Тампони са напълно идентични (както и партномера) с тези на задния тракбар за ZJ и TJ. За референция може да проверите тук:
      P/N : 12753 WJ

WJ:
      19A - http://www.catalog.jeepchryslerparts...pension_WJ.htm

ZJ:
      34A - http://www.catalog.jeepchryslerparts...pension_ZJ.htm

TJ:
      34A - http://www.catalog.jeepchryslerparts...pension_TJ.htm

Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 V8 Quadra Drive 2001г

Honda Shadow 600cc 1998г.

Коментар

Най- после решихме проблема с трак бара.
        Радвам се че тампоните станаха, четенето си заслужаваше!
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Ще възкреся малко темата.
          Някой знае ли от къде в България могат да се вземат/поръчат само тампони за тракбара?
          Говоря за готов комплект и добро качество, има ли нещо като усилени тампони, така или иначе това е слабо място на модела и ще е добре да издържат повечко.
          При скорпионите цената която ми обявиха беше 130лв. и не, че е такъв проблем, но първо ми се струва безмислено да се сменя цялото желязо заради едни тампони и второ все пак не се знае колко ще изкара, нали е неоригинален. Ако някой има опит с последното нека каже.

Коментар

За 130лв. тракбара е инджикитайски и ще издържа МАКС 6 месеца ама МАКССС.

тел. 0897818449

Коментар

Не знам какво ще е качеството на тия ама доста евтини ми се виждат днес смених на МНОГО ЗДРАВИЯТ гранд чероки четирите шарнира и двете биалетки като ги купих общо за 180 лв.(със отстъпката ) на делфи .А ударен (буферен )тампон така и не можах да си намеря нов НО , дядо Владо ме спаси и ми даде един .наздраве !

Коментар

Само моя трак бар ли е сдал багажа или всички са по морет? В един БГ сайт намерих тампони за по 30лв. парчето, ще трябва да звънна. Харесах и на едно място кадето правят всякакви тампони, ама ще трябва да питам все пак. Ще се опитам да разнищя случая, но малко по нататък, че сега нямам време!

Коментар

http://www.powerflex.co.uk/road-seri...Bush/2165.html - я вижте, това ли ми трябва, че идват и на добра цена след известно чакане. Ако е това мися да рискувам и да ги взема, пък после ще кажа как е! Някой???

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                    http://www.powerflex.co.uk/road-seri...Bush/2165.html - я вижте, това ли ми трябва, че идват и на добра цена след известно чакане. Ако е това мися да рискувам и да ги взема, пък после ще кажа как е! Някой???
                    Пише че са за WJ, но може и да са за ZJ.
                    Редовно го правят, а тампоните са различни.
                    Дано станат.

Коментар

Пише "2 per vehiclе" , т.е. най-вероятно са за WJ, при ZJ-а е един тампон и шарнир в другия край. Рискувай според мен.

тел. 0897818449

Коментар

Поръчани са вече, чакам ги до седмица. След монтажа и тестовете, дано всичко е ОК, ще кажа какви са отзивите. Цената е за бр., така че се оказаха двойно по-скъпи от това, което си мислех първоначално. Говорих с един човек, който прави подобни тампони в Ст. Загора. Каза ми, че не може да направи такива поради еди какви си причини, но сега като ги гледам не ми се струват нещо сложно. В карйна сметка мисля, че не ме разбра какво точно ми трябва или просто смята, че не си заслужава усилията. Чудя се като ги взема дали да не му звънна пак, като гледам другите му продукти, може да се окаже доста удачен и изгоден вариант за WJ.

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
                          Поръчани са вече, чакам ги до седмица. След монтажа и тестовете, дано всичко е ОК, ще кажа какви са отзивите. Цената е за бр., така че се оказаха двойно по-скъпи от това, което си мислех първоначално. Говорих с един човек, който прави подобни тампони в Ст. Загора. Каза ми, че не може да направи такива поради еди какви си причини, но сега като ги гледам не ми се струват нещо сложно. В карйна сметка мисля, че не ме разбра какво точно ми трябва или просто смята, че не си заслужава усилията. Чудя се като ги взема дали да не му звънна пак, като гледам другите му продукти, може да се окаже доста удачен и изгоден вариант за WJ.
                          Поне свали размерите и ги пусни тук, моля, преди монтажа. Ако всички е наред поне да пробваме made in Bulgaria.
                          П.С. Преди време /м.май/ аз си купих и монтирах от 30-левовите и засега държат-10500км......докога???
                          в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                          Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Евала, а аз се чудих дали да взимам от тях и в крайна сметка се отказах, че не ми се струваха много надежни, а ето че може би съм грешал. След време можеш да кажеш колко са издържали. Размера ще го сваля, лесна работа, ако може да се направи и нещо с изработката?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X