Обява

Свий
Няма добавени обяви.

JEEP GRAND CHEROKEE 3.1 въпроси и проблеми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• JEEP GRAND CHEROKEE 3.1 въпроси и проблеми

Здравейте колеги ,
    миналата седмица се здобих с GRAND CHEROKEE 3.1 LIMITED 2001г. и имам малко въпроси?
    1.перката на климатика не ми се включва
    карах го на майстор и ми каза,че всичко е ОК и,че перката на радиатора много духала и за това не
    включвала на климатика .
    2.малкото кръгло копче на скоростния лост за какво е?
    3.на паркинг Р като дам газ оборотите ми остават на 1200.

От: JEEP GRAND CHEROKEE 3.1 въпроси и проблеми

Мога да помогна само за оборотите имах проблем и аз самоче бяха на 1000. Почистваш датчика дето е на смукателния колектор и се молиш при мен се получи и сега е бомба . Успех
    GRAND CHEROKEE 3.1 TD -1999
    YAMAHA R1 -1999

Коментар

Първоначално публикуван от champion Преглед на мнение
      Здравейте колеги ,
      миналата седмица се здобих с GRAND CHEROKEE 3.1 LIMITED 2001г. и имам малко въпроси?
      1......................................
      2.малкото кръгло копче на скоростния лост за какво е?
      3......................................
      За кое точно копче става въпрос? Може ли да сложиш някаква снимка за да сме по-точни?
      Ако е това, което като го натиснеш и на таблото светва контролна лампа OD Off, то това е OD Off бутона за изключване на т.н. OverDrive в скоростната кутия. Ето какво пише в User Manual-а за това:

OD Off бутона се използва за изключване на OverDrive предавката /забранява се на ECU за управление на автоматичната кутия да превключва на тази предавка./ Пише също така, че за повечето случаи на градско движение, както и за движение по highway /магистрали/ трансмисията използва електронноконтролираната Overdrive /5-та/ предавка. Изключването /забраняването/ и се препоръчва при heavy load conditions /силно натоварен режим на експлоатация/ примерно, при изкачване на продължителен стръмен наклон, силен насрещен вятър или теглене на тежко ремарке. В този случай се предотвратяват честите безсмислени превключвания на трансмисията /а от там евентуалното прегряване/.
      Поздрави!
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

А като намаляш скоростта пред сфетофар или пред спиране примерно, притриса ли ти колата? Ако да значи си за нов торк в скоростите... абе дебела работа, ама може и да караш без да го сменяш. Перката на радиатора си духа след някаква тепература постоянно и горе- долу смогва с охлаждането, но не и при много грубо градско каране!
        R 727cc BB KIT
        ZJ V8
        WK2 V6

Коментар

Перката я оправих не точно както би трябвало но сега работи , неможаха да намерият датчика който кара перката да включи и направиха нова верига която се захранва с пусканто на климатика.
          Почистих датчика на колектора но проблема си остана , карах го на диагностика и ми казаха , че имам ел. проблем в помпата и трябва да го оставя но нямах време.

Коментар

Първоначално публикуван от champion Преглед на мнение
            Перката я оправих не точно както би трябвало но сега работи , неможаха да намерият датчика който кара перката да включи и направиха нова верига която се захранва с пусканто на климатика.
            Това не е много добре, защото тази перка се самовключва след 70- 75 градуса сама и на изключен климатик и горе долу подпомага задържането на нормална работна температура на двг. Така че дано поне виското ти сработва както трябва!
            R 727cc BB KIT
            ZJ V8
            WK2 V6

Коментар

датчика за карлсона е зад левия ти фар PN 04707286AF там е и вакуума за cruise control за да го достигнеш трябва да свалиш и очилата

Коментар

Здравейте, имам един въпрос-когато блокира предните гуми се чува едно тракане и то много силно, бихте ли ми помогнали ?
                Става въпрос за Jeep Grand Cherokee 3.1 limited 2000 година.
                Благодаря предварително.

Коментар

как ги блокира при наличието на АБС,или той не работи.

Коментар

А дали не става въпрос за специфичния звук от работата на ABS-а, когато същият се задейства? Ако е така и това те стряска, нека някой, който има опит да седне и да изпробва колата как се държи при спиране на хлъзгав терен. Може би това си е нормалната работа на ABS системата и да няма никакъв проблем.
                    Успех!
                    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                    First impression is not always true. Get inspired.
                    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

здравейте колеги, да питам и аз за оборотите, чистих датчика но не на Р малко газ и остават на 1200.За джипа по горе какво стана колега оправи ли ги?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X