Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с тракане на предницата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с тракане на предницата

колеги од скоро имам джипката и не знам ништо за частите и каде се намират. колата е чероки 2.1 тд от 90 година плзвам я само за лов. от 1 месец при включен преден мост се чува едно тракане в предницата, засилващо се при завой. според мене е полуоска ама сега не сум сигурен, а и не сум експерт. иначе бидимо са износени тампоните на свърващата щанга, а и амортисьорите потропват их ви помолил за някаква инфо относно проблема това каде и по каква цена мога да намера частите и мога ли да ползвам колата без да включвам преден мост...колата се
    ползва само за лов и летото почти нямам нужда од преден мост?????// мноооооо благодаря

От: Проблем с тракане на предницата

Здравей и добре дошъл!
    Първо обърни внимание на правописа си, понеже е малко неуважително да се пише по този начин...
    Предницата ти може да трака поради много причини. В най лошия случай ще имаш нужда от тампони на долни носачи, демпфер, биалетки, амортисьори, стабилизираща щанга... около 500лв за части.
    Би било добре в профила си да напишеш и от къде си, защото по този начин, колеги близко до теб ще могат да ти подадат ръка.
    Не приемай мнението ми като заяждане, просто упоменавам някой от правилата на форума, които е добре да се спазват.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X