Обява

Свий
Няма добавени обяви.

3.1WJ охладител масло двигател?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 3.1WJ охладител масло двигател?

Замислих да си направя допълнително охлаждане на двигателното масло.Някой мислил ли е по въпроса?
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

От: 3.1WJ охладител масло двигател?

Ами 3.1 фабрично си има. Намира се на масленият филър и влиза един маркуч и излиза друг и така върти антифриз от там и охлажда уж
    Jeep Grand Cherokee 3.1 Td 2000
    Jeep Cherokee 2.5 Td L 1996
    Audi Q7 3.0 TDi 08
    Peugeot 306 1.8 16V 99 139dB

Коментар

Това ми е ясно .За това съм писал /допълнително,помощно и т.н./
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Ще подобриш още малко общото охлаждане на мотора...За VM-а може и да е за добро. Хубаво е към допълнителният радиатор да има термостат.
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
          Замислих да си направя допълнително охлаждане на двигателното масло.Някой мислил ли е по въпроса?
          И мен ми се въртеше подобна идея, дори съм открил идеалния вариант - маслен радиатор от дизелови Фиат Темпра/Ланча Дедра/Алфа 155 (реално са една и съща кола). По моргите ги има и са без пари. Става дума за дизеловия мотор 1,9 литра 90 к.с. Перфектен радиатор с вграден термостат, ама все не мога да намеря време да го монтирам.

Но във всички случаи остави и топлообменника - той играе важна роля за бързото затопляне на маслото при студен старт, освен това го охлажда и при работа на място, когато масления радиатор практически не работи (освен ако не му осигуриш отделен вентилатор).
          ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
          Volvo XC90 D5 Executive '12
          Volvo XC60 D5 Summum '11
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
            И мен ми се въртеше подобна идея, дори съм открил идеалния вариант - маслен радиатор от дизелови Фиат Темпра/Ланча Дедра/Алфа 155 (реално са една и съща кола). По моргите ги има и са без пари. Става дума за дизеловия мотор 1,9 литра 90 к.с. Перфектен радиатор с вграден термостат, ама все не мога да намеря време да го монтирам.

Но във всички случаи остави и топлообменника - той играе важна роля за бързото затопляне на маслото при студен старт, освен това го охлажда и при работа на място, когато масления радиатор практически не работи (освен ако не му осигуриш отделен вентилатор).
            Има ли място в коша на 3.1?
            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение

Къде се свързва с маслената магистрала?
              Grand 3.1TD
              0898 620 306 Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X