Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверка историята на Jeep?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проверка историята на Jeep?

Някой знае ли, от къде може да се намери, подробна информация за дадена кола? Имам предвид, преди покупка на кола втора употреба, да провериш, всичко каквото е възможно от историята на колата.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
    0877стоидевет215–Радослав

От: Проверка историята на Jeep?

Каква е колата?
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
      Каква е колата?
      За Jeep става въпрос. Затова и пуснах темата тук, а не в общия.

П.П. Всъщност, не става въпрос за конкретен автомобил (все още). Заглеждам се тука. по нещо по-новичко просто.

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
        За Jeep става въпрос. Затова и пуснах темата тук, а не в общия.

П.П. Всъщност, не става въпрос за конкретен автомобил (все още). Заглеждам се тука. по нещо по-новичко просто.
        Най -лесно от сервизната книжка. Там не са ли цивилизовани?

Коментар

Отиваш в официалното представителство и ги помолваш настоятелно (може би срещу заплащане) да ти разпечатат инфото за колата. А то включва дали колата е издирвана, дали вече е бракувана (свалена от отчет, повечето вкарани от щатите в българия са именно такива), гаранционна история, по-рядко история за катастрофи, на колко километра е била при последното посещение в оторизирзн сервиз (можеш да си направиш сметка дали и колко е връщан километража, какви клиентски акции са правени или трябва да се направят, комлектация на колата и всички екстри пръчани допълнително.

Напиши шасито, ако не е тайна. Някой тука във форума ги проверяваше в PAIS. Имаше и някой щатски сайтове с инфо.

Коментар

[QUOTE=onufriz;1486471]Отиваш в официалното представителство и ги помолваш настоятелно (
            QUOTE]

Колегата пита за Финландия.

Коментар

За Финландия де, навсякъде е еднакво.

Коментар

За официалния представител, и аз си го мислех. Ако колата е "живяла" само във Финландия, може да се вярва на 100% на сервизната книжка, но има и такива които са вкарани от Естония, Латвия, Германия и т.н. Та за тях, аз лично, не вярвам много на книжката.
                Знам един сайт Carfax. И там се плаща. Някой ползвал ли го е, да каже точно каква информация може да се получи от там?

...Напиши шасито, ако не е тайна...
                Все още, не става дума за конкретен екземпляр. Оглеждам се просто за нещо след 2005 г.

Коментар

За Финландия де, навсякъде е еднакво.
                  Може би само в България да е по-различно, в смисъл:
                  "Преди 2 години ни се скапа системата и изчезнаха всички данни..."
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...ghlight=carfax
                    Моите тревоги с Карфакс... файда одобена май няма
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...ghlight=carfax
                      Моите тревоги с Карфакс... файда одобена май няма

На мен в европейския Карфакс ми казва "unknown vin" а в американския "Sorry, but the VIN you entered is incorect."

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
                        На мен в европейския Карфакс ми казва "unknown vin" а в американския "Sorry, but the VIN you entered is incorect."
                        А в jeep.com излиза ли, като въведеш ?
                        Ето тук имаше рецепта как да се регистрираш http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...light=jeep.com
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Зарежете ги тези истории, Не става така. Ако искаш инфо трябва да разбереш от кое точно представителство е купена колата, да се свържеш с тях и да им платиш да ти дадат разпечатка за историята на колата. Аз съм го правил в Чужбина. Но никога няма гаранция че инфото е коректно защото много често хората посещават други сервизи където им е по евтино и няма как да получиш инфо за това, За катастрофи е същото, често се избягват срещи със застрахователи за да не се вдига цената на застраховката. На всеки му се иска да знае всичко за колата си но няма как да стане.
                          Все едно да искаш да знаеш историята за жена си и да питаш майка и и баща и и те да ти кажат всичко....
                          Z06 = Seven liters of pure troublemaker!

Коментар

Историята на един автомобил не е важна, единственото важно е актуалното му състояние. А това могат да ти го кажат в добър сервиз срещу парички. Вярно че винаги можбе да има скрити камъни, но пък и историята да знаеш няма гаранция
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Не е важна, не е важна... ама, като ти я приберат в нашия КАТ напр. и вземат експертиза от "Балканстар", че е сглобена от 3 (три) различни такива, откраднати съответно в Мароко, Франция и Германия... (примерът е от действителен случай) има да си скубеш косите, че си се подвел по перфектното й актуално състояние и в доверения ти сервиз са нямали никакви забележки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X