Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Говорител за Гранд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Говорител за Гранд

Приятел ме помоли за съдействие, изгорял му е единия от говорителите на таблото и търси оригинален. Автомобила е 2001г. Моя тел. е 0888 480 700 Крум.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:snimki2%20093.jpg
Прегледи:1
Размер:143.4 КБ
ID:5922417

Име:snimki2%20094.jpg
Размер:144.4 КБ
ID:5922418

Име:snimki2%20095.jpg
Размер:115.0 КБ
ID:5922419

От: Говорител за Гранд

Виж тук http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JEEP-...fAudioQ5fVideo
    Последно редактирано от Жорката; 20-03-11, 17:45.
    Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
    Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

По-добре виж ТУК
      GRAND CHEROKEE 4.7
      Добромир Добрев
      O898633718

Коментар

Аз си сложих от тези и съм много доволен - по 20лв. бройката! Лесно се препавят. http://www.steadygroup.com/articledetails.php?id=98

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
          Аз си сложих от тези и съм много доволен - по 20лв. бройката! Лесно се препавят. http://www.steadygroup.com/articledetails.php?id=98
          И аз купих от тях, но още не съм ги домонтирал Можеш ли кажеш как ги сложи. При мен има някаква гума отдолу, която не позволява на говорителчето да слезе докрай в гнездото, понеже му е малко по-голям магнита от този на оригиналния. В немския форум четох за монтажа им, но не видях и там такъв проблем да се обсъжда.
          GRAND CHEROKEE 4.7
          Добромир Добрев
          O898633718

Коментар

Първоначално публикуван от nedos Преглед на мнение
            И аз купих от тях, но още не съм ги домонтирал Можеш ли кажеш как ги сложи. При мен има някаква гума отдолу, която не позволява на говорителчето да слезе докрай в гнездото, понеже му е малко по-голям магнита от този на оригиналния. В немския форум четох за монтажа им, но не видях и там такъв проблем да се обсъжда.
            Както е обяснено в немския саит - точно така се прави. Единият край се огъва , за да не пречи на покриващата кора. А също трябва да спазиш поляритета. С батериика от 1.5в захрани един път стария , а после новия и гледай преместването на мембраната. Ако и двете са в една посока - отбележи + и така запоявай куплунга.

Коментар

В София има няколко магазина, които продават основно говорители, включително и такива за кола. Едната група (два или три, не помня ) са на поп Богомил от Мария Луиза в посока към Раковски, а другите са в първия безистен на Пиротска в дясно след Георг Вашингтон. Вземаш изгорелия и с него търсиш аналогичен по параметри. Даже може да се спазариш да го пробваш (надали ще стане ама все пак защо да не пробваш?).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X