искам да питам дали се износват разпределителните валове на мотор ВМ 2,5 ТД защото имам джип гранд чероки 2,5 тд 116 коня и му правих основен ремонт на двигателя защото счупи хидроповдигачи,но сега след ремонта всичко е наред но се чува едно малко думкане в двигателя и някои ми казват че това не е нормално.правих му диагностика и там всичко излезе наред само на 2 и 3 цилиндар даде 20 процента разлика но това е в норми.относно ремонта му смених всички хидроповдигачи,шлайфах главите,напластяваха кобилиците,клапаните ги смених,нови гарнитури оригинални,нов съединител,нови дюзи,нови кабели на свещите,перфектна центровка му направиха,дебитометъра е наред,но се чува тожа думкане,моля ви помагайте със съвети от какво може да е това думкане или се притеснявам излишно защото иначе джипа си върви добре.някои ми казаха че може да е някой ненапаснат клапан или глава,но във сервиза се кълнат че всичко е наред.някои ми казаха че щом са шлайфани главите и кобилиците са напластявани да не са напаснати размерите и сега някой клапан седи отворен и от там се чува този шум.други ми казват че имало някъкви гайки които притягали едновременно пратовете на хидроповдигачите и кобилиците и тези гайки понякога се рахлабвали макар че вие ги стягате и от там се чувал този шум.тези двигатели се ползват и на алфа 164 мисля и на крайслер вояджър.знам за всички негови нагативи чел съм всичко за тях,но до сега не ми е правил никакви проблеми,то и сега не ми прави освен този шум който във сервиза където правиха ремонта казват че нямя нищо,но други мои познати които имат също сервизи казват че нещо не е наред.помагай те.и за последно-двигателя си работи добре,масло и вода всичко е наред,но се чува едно по различно думкане на двигателя иначе като шум на двигателя си е наред просто има едно допалнително думкане.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
джип гранд чероки 2,5 тд 116 1997г. проблем
Свий
X
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар