Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си счупих Джипа... 3,1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз си счупих Джипа... 3,1

Здравейте,

Моят красавец е Jeep Grand Cherokee 3,1 TD , 2000 година. Всички май ги знаете

Вчера ми протечете водната помна ... но не лек теч ами направо си тече от нея. Понеже в момента нямам възможност да правя снимки или да правя каквото и да е по него (защото съм на работа) какво следва ? може ли да се отремонтира, да се сменят някакви гарнитури или трябва направо с нова да се сменя?

Търсих подобни теми за този двигател, но намерих само за 2,7crd.
    Последно редактирано от batkoemo; 14-03-11, 12:29.

От: И аз си счупих Джипа... 3,1

С толкова малко изходна информация за проблема - всичко може колега..!!! Дай повече инфо и снимки!

Поздрави

Коментар

Като се скапе водната помпа,най-доброто решение е нова.Дори да има части за отремонтиране,като се сметне лагер,фибър и труд излиза цената на новата помпа.
      0885719173-Красимир

Коментар

Слагай нова - не е скъпа и не се занимавай с глупости.
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

И аз съм на мнение, че е по-добре да я смениш с нова, но преди това огледайте добре да не би проблема да е в някой от маркучите.
          Да не стане така, че слагаш новата помпа и пак да тече.

Коментар

Първоначално публикуван от batkoemo Преглед на мнение
            Здравейте,

Моят красавец е Jeep Grand Cherokee 3,1 TD , 2000 година. Всички май ги знаете

Вчера ми протечете водната помна ... но не лек теч ами направо си тече от нея. Понеже в момента нямам възможност да правя снимки или да правя каквото и да е по него (защото съм на работа) какво следва ? може ли да се отремонтира, да се сменят някакви гарнитури или трябва направо с нова да се сменя?

Търсих подобни теми за този двигател, но намерих само за 2,7crd.
            Само не се разбра с какво си го счупил???Водната помпа и тя има живот!
            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнение
              Само не се разбра с какво си го счупил???Водната помпа и тя има живот!
              вно вече и е било време.Вече има нова МЕТЕЛИ - 68 лв.Нов пистов ремък Федерал Могул -52 лв.Антифриз доливане 24 лв. Обшто 185 лв с труда. За повече подробности на 0888978365.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X