Модела на джипа е : Jeep Cherokee 2,5TDI 1997 год. Моля ако някой е имал подобен проблем да помогне. След 7-8 месеца в това положение лампата Chek Engine угасва оборотомера и километража заработват за около 10-15 дни и после пак на старото положение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Светва Chek Engine,оборотомера и километража падат
Свий
X
-
От: Светва Chek Engine,оборотомера и километража падат
Първоначално публикуван от antoanet Преглед на мнениеМодела на джипа е : Jeep Cherokee 2,5TDI 1997 год. Моля ако някой е имал подобен проблем да помогне. След 7-8 месеца в това положение лампата Chek Engine угасва оборотомера и километража заработват за около 10-15 дни и после пак на старото положение.
Поздрави
Коментар
-
При мен го има почти същия проблем,първо светва AIR BAG след което CHECK ENGINE,на мястото кадето се изписват изминатите километри пише NO BUS и всички стрелки падат долу.В началото го правеше рядко,сега го прави по няколко пъти на ден.Понякога когато чукнеш таблото с пръст се оправя друг път не.Проверявани са всички букси по таблото,презапоявани са буксите на табло и всичко това без резултат.Вече шест месеца не мога да разреша този проблем.Автомобилът е Jeep Cherokee 2,5TDI 2000 год.
Коментар
-
И при мен го има същия проблем - Чероки 2.5 TD 1999г. Отначало се уплаших, но след като се поправя от само себе си или когато тръсне колата по някоя бобуна или като чукна по таблото - значи е нещо по връзките. В чуждите форуми пише че ел. част на Черокито е много бъгава. Една англичанка даже си провала Черокито защото и писнало от цветомузиката по таблото :-). Освен това, дори да разглобиш таблото и да препоиш и почистиш всички връзки, няма никаква гаранция че ще се управи. В западните сервизи, когато се касае за такъв проблем, който се появява от време на време - заменят цялото устройство с ново. Е, тук няма как да замениш Черокито :-), просто си карай и не му обръщай внимание.
Коментар
-
колега прегледай тази тема може да има нещо полезно....http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=97360ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Преди 10 дни свалих платката на таблото,и в един сервиз за телефони с горещ въздух ми презапоиха всичките компоненти и от двете страни на платката.От тогава таблото работи без никакви забележки,минал съм около 150 км градско и не е прекъсвало въобще,преди това ми прекъсваше по няколко пъти на ден.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар