Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОКУПКА НА АВТОЧАСТИ И АКСЕСОАРИ ЗА JEEP ОТ САЩ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОКУПКА НА АВТОЧАСТИ И АКСЕСОАРИ ЗА JEEP ОТ САЩ.

Здравейте,
    Бих желал да попитам, дали някой има информация какви са цените на доставките на автомобилни части от САЩ. Има ли някой опит в това и дали си засложава? Според сайта ,който прегледах мисля, че има доста части,които са на много по добра цена от България.
    Сайта, от който черпя информация е следният:
    http://www.jeep4x4center.com/cherokee/menu.htm
    Благодаря ви предварително!

От: ПОКУПКА НА АВТОЧАСТИ И АКСЕСОАРИ ЗА JEEP ОТ САЩ.

какъв точно ти е въпроса???? колко струва доставката ли........за коя част или по принцип............ айде, разбирам да не търсиш из целия форум, но три теми по-долу е тази http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=110699 където е обяснено как и за колко се поръчва от рокауто........ а обикновенно, от всеки сайт, включително и ибей, ако доставят до БГ като цъкнеш, излиза колко точно пари е...........

Коментар

Благодаря, за бързия отговор!
      Съединител-комплект в България струва-950лв, а в Щатите комплект за 190$.

Коментар

Ако искаш дай някъв линк!
        В рокауто ли го гледаш?
        Може да се чуем да ти обясня как стоят нещата.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Това е линка, от който гледам цените: http://www.jeep4x4center.com/cherokee/menu.htm

Коментар

Тва отваря главното меню на сайта. Ако кита е 190$ без доставката , най- вероятно поръчката ще мине 220$ и ще трябва да се плати мито и ддс на общата цена.
            Кажи за какъв модел Джип гледаш рипеър кит. Мога да ти кажа точно колко би ти излязла с освобождаване и всичко.
            Ако искаш ми звънни един тел. 0897818449 .
            Прочети темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=110699 там сме описали нашите премеждия с поръчките.
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Колега,аз водих преговори с тези хубавци. Наистина цените им са много добри и имат всичко .Платих им през пейпал с триста зора ,понеже уникредитбулбанк ми спираше плащаненто от визата ,на няколко пъти без обяснения защо.Най -накрая парите минаха и след като получих поздравителни мейли ,колко били щасливи да ме имат за клиент и че всичко било опаковано и изпратено,дори от федекс ми се обадиха че имам пратка от САЩ .....На следващия ден дойде съжалително писмо с което ми отказват поръчката и ми връщат парите!!!Почна се едно писане и разпитване кое, защо и как и накрая от 25 $ за доставка ми вдигнаха пощенските на 250$ понеже сме били регион със съмнителна репутация и ме помолиха да има платя с директен банков превод ,че да си мръднат въобще пръста за мен.Ето това е моят опит с моррис или джиип 4х4 или сайбър джиип-все едно са .Нищо лошо неказвам само споделям.Ако нещо по конкретно те интересува питай !
              Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X