Здравейте,
Сутрин, когато колата е студена и я запаля работи все едно не и работят няколко цилиндъра (1-2)
Но малко като загрее и изчиства и работи добре. Проверявах за грешки с диагностика -> 0 никакви. Преди седмица се беше появила грешка Р0351. Замених бобината с нова на съответния цилиндър и грешката изчезна но колата продължи да се тресе при палене на студено.
Свещите и акумулатора са нови. Както и въздушния филтър. Сложих газов инжекцион. Като мощност колата си супер... като я настъпя не притриса
. Няколко пъти засичах разход като се стремях да съм макс икономичен около 27/100 газ. Един път успях да падна на 25/100 (педала на газта съм го галил като не съм минавал 2000 оборота
... като тогава имах 2 ходения до Герман много късно вечер по околовръстното (което си е извънградско), а аз живея преди тунела за люлин... от тия 100км 40км са си извънградско
Още когато я купих докато я карах на бензин си ми харчеше доста... обаче като загре си работи супер или поне според мене нямам база за сравнение.
Та подозренията са ми че е нещо по тоците но не знам какво
Сутрин, когато колата е студена и я запаля работи все едно не и работят няколко цилиндъра (1-2)

Свещите и акумулатора са нови. Както и въздушния филтър. Сложих газов инжекцион. Като мощност колата си супер... като я настъпя не притриса
. Няколко пъти засичах разход като се стремях да съм макс икономичен около 27/100 газ. Един път успях да падна на 25/100 (педала на газта съм го галил като не съм минавал 2000 оборота

Та подозренията са ми че е нещо по тоците но не знам какво

Коментар