Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биалетки за ZJ с подложки 2"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Биалетки за ZJ с подложки 2"

Вече 4 път сменям биалетки на ZJ за по малко от 2 години.Сложил съм подложки 2 инча и предполагам че от това се разбиват много бързо.Търсих в интернет биалетки за 2" и намерих тези
    http://www.amazon.com/Zone-Offroad-F.../dp/B0021ITHLW Виждам че са за модел ZJ от 93-98 годна но се различават от тези които съм в момента.Някакви идей и конкретни предложения
    Гранд Чероки 5.2 ZJ
    Гранд Чероки 3.7 WK

От: Биалетки за ZJ с подложки 2"

Купи си от диско. Пасват идеално и струват по 28 марки. Освен това са на шарнири.

Коментар

Първоначално публикуван от ddpetrov Преглед на мнение
      Вече 4 път сменям биалетки на ZJ за по малко от 2 години.Сложил съм подложки 2 инча и предполагам че от това се разбиват много бързо.Търсих в интернет биалетки за 2" и намерих тези
      http://www.amazon.com/Zone-Offroad-F.../dp/B0021ITHLW Виждам че са за модел ZJ от 93-98 годна но се различават от тези които съм в момента.Някакви идей и конкретни предложения
      тампоните ли се разбиват???? ако ги купуваш от скорпион, е така - при мен изкараха няколко хил. км (под 10) само асвалтово каране, после сложих полиретанови тампони и не са мръднали.... биалетките са си старите

Коментар

[QUOTE=IvanIvanovi;1456586]тампоните ли се разбиват???? ако ги купуваш от скорпион, е така - при мен изкараха няколко хил. км (под 10) само асвалтово каране, после сложих полиретанови тампони и не са мръднали.... биалетките са си старите[/QUOTE
        Не се разбиват тапмоните на биалетките а горната страна която е на ябълка.На модела след 95 се различават от старите в тази част.Купувах ги досега от Вест , но вече специално това няма да купувам от там
        Гранд Чероки 5.2 ZJ
        Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
          Купи си от диско. Пасват идеално и струват по 28 марки. Освен това са на шарнири.
          Така ли изглеждат от Диско Натиснете снимката за да я уголемите

Име:getimage.jpeg
Прегледи:1
Размер:3.9 КБ
ID:5257078Не знам дали ще станат при мен на шарнири ,на модела преди 96 са така но на моя изглеждат така като на снимката
          Гранд Чероки 5.2 ZJ
          Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

не, не са така. С шарнири са от двете страни. Пасват на 2-3 инча лифт идеално.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03970.jpg
Прегледи:2
Размер:230.1 КБ
ID:5257295

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
              не, не са така. С шарнири са от двете страни. Пасват на 2-3 инча лифт идеално.

[ATTACH=CONFIG]305559[/ATTACH]
              Пробвал ли си дали не ограничават ходовете? В смисъл моста да увисва на стабилизираща щанга, заради ограничения ъгъл на горния накрайник.
              При модела от линка в първия пост, такава опасност няма.

Коментар

Не, няма проблем. Има даже запас от още малко възможност за чупене

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X