Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тресе преден мост след минаване през бордюр wj 3.1 2000г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тресе преден мост след минаване през бордюр wj 3.1 2000г.

Минах през бордюр с около 30 км. в час, и от тогава, като мина през дупка ,легнал полицай или друга неравност,предния мост почва да тресе.Като намаля спира .Тресенето е сякаш влиза в резонанс целия мост.Ако някой знае какво се е случило да пише.
    Jeep Grand Cherokee 2000 3.1 WJ
    Starcraft 21f 235 HP

От: Тресе преден мост след минаване през бордюр wj 3.1 2000г.

Писано е много по въпроса!

Явлението на руски се нарича шими.
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ето и темата с решението
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=26067&page=1
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Някой няма ли размера на втулките ??? Или номера на фабриката ...Ще ми падне моста...
        Starcraft 21f 235 HP

Коментар

Коментар

Много благодаря!!!
            Материала трябва да е възможно най-твърдия каучук - до колкото разбрах.Ще поръчам да направят матрица ,това ако някой мине през бордюр ,като мен .
            Starcraft 21f 235 HP

Коментар

Аз съм с 3.2 limited имах същия проблем...Смених шарнири, накрайници и какво ли още не, но в крайна сметка се оказа един амортисъор, който при мен се пада най-отдолу до предна дясна...Някакъв стабилизиращ...

Коментар

Какво е това "3.2 limited".
                Кой ти каза да ги сменяш тези чарколяци. Ти после като не се оправи проблема, не го ли пита този човек за какво си ги сменял.
                Този амортисьор предполагам е на кормилната щанга. И този разбит амортисьр най вероятно не е причината за проблема, а следствие от него. И след един месец пак като се разбие, тогава какво ще каже майстора ти. Проблема по-принцип е комплексен. Прочети малко тука. Има много теми.
                Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Вчера легнах под джипа с една щанга и проверих за луфт тампоните на щангата ,която свързва предния мост с купето.За мое учудване се оказаха здрави ,без никакъв луфт.Очаквах друго заради "шими"-то.Амортисьора на кормилната рейка беше омаслен,предполагам,че ще е за смяна.На същата рейка двата болта се оказаха леко поразбити.Въпроса ми е дали ще мина само със смяна на амортисьор и ремонт на на щангата и може ли тресенето да е от тях.
                  Starcraft 21f 235 HP

Коментар

Това не се казва рейка, а кормилна щанга, дълга.
                    Тампоните на щангата между купето и моста много трудно се разбират дали са разбити, въпреки, че ти изглеждат здрави.
                    Амортисьора и шарнирите на дългата кормилна щанга си ги оправи, но това може да е временно решение за шимито.
                    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X