Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Корав педал на спирачката + свистене?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Корав педал на спирачката + свистене?

Какво стана?
    Че Жоро от тази тема има абсолютно същите симптоми...

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
      Със сигурност няма да го сменям, най- бързо казано защото оправя нова пералня с платка от радиоприемник "София" от 75г. (луд електричар) и отделно измисля оптималния вариант за поправяне на дефектирал елемент от колата, за да не се налага спонсориране на БС и други подобни и в 95% от случаите успява с дългосрочна издръжливост на детайла. А това аз да му кажа какво да гледа е за да го оправи за 10- 15 минути, не да почне да оглежда, да сваля, да проучва...
      Дай,го този електричар,щом е толкова добър!Поздрав!
      Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Еми оказа се малко по сложно от маншончето. Едната мембрана на сервото беше заминала, това се установи след отварянето му, та не минах само с филтърче, маншоннче и семеринг... А кажи за какво ти трябва майстора, да го питам да ти дам ли телефона, да се разберете...
        R 727cc BB KIT
        ZJ V8
        WK2 V6

Коментар

...след отварянето му...
          ?????????????????
          Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Еми оказа се малко по сложно от маншончето. Едната мембрана на сервото беше заминала, това се установи след отварянето му, та не минах само с филтърче, маншоннче и семеринг... А кажи за какво ти трябва майстора, да го питам да ти дам ли телефона, да се разберете...
            Мисля,че един добър майстор никога не е в повече!Ще бъде полезно и за него,и за нас,ако го знаят повече съфорумници!
            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
              ?????????????????
              Колко по- ясно да го напиша: разкапсуловането му???
              R 727cc BB KIT
              ZJ V8
              WK2 V6

Коментар

Някой да ми препоръча добро място за рециклиране на серво, защото не се оправихме само с мембрана? Само не ми споменавайте Жан!
                R 727cc BB KIT
                ZJ V8
                WK2 V6

Коментар

Aбе човек, знам, че е скъпо това серво, на никой не му се дават пари, ама купи си ново.
                  Може и да ти го ремонтира някой, но колко ще бъдеш сигурен в него. Спирачки са все пак...
                  Знам, че не е кой знае каква философия вътре това серво, дето се вика две мембрани са. Ама не дай си Боже да ти потрябва на 100% в критична ситуация и точно тогава да се издъни. Живота и здравето - цена нямат.
                  Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

И аз съм "за" да не се занимаваш с глупости, пък и не съм чул серво да се ремонтира и не случайно е капсуловано. На моят Черок сервото също свистеше силно и двигателя постоянно менеше обороти, понеже MAP датчика отчиташе грешни данни от разреждането в колектора. Просто извадих маркуча от сервото и го затапих временно докато си намеря друго втора употреба и не съм си и помислял за ремонти, та съветът ми е да потърсиш втора употреба, че новите са цифра.

Коментар

Съгласен съм, но не съм сигурен във тези 2-ра употреба... А за ново изобщо не ми се мисли, в Рок Ауто не мога да го намеря, в БС няма да ходя, Вест евентуално, но там е със запитване, срок за доставка и над 400$ без доставка и данъци... За това Ви питам дали знаете някой да се занимава с рециклиране на серво качествено, зашото ти знаеш, че са 2 мембрани дет се вика, та да си направя сметките какво правя от тук нататък...
                      R 727cc BB KIT
                      ZJ V8
                      WK2 V6

Коментар

съвета ми е втора ръка от англичанка срещу 150лв... верно е, че си има известен риск, но и две да смениш пак ще е по-евтино от ново... а и не вярвам да караш вечно тая кола, че да си струва да вземеш чисто ново...

Коментар

... А за ново изобщо не ми се мисли, в Рок Ауто не мога да го намеря ...
                          Има ги в Рокауто. Търси Power brake booster или vacuum booster. Там се рециклирани, като с доставката ще дойде около $ 240 - 280 (+мито, ДДС и др. разходи)
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Вчера сменихме сервото с такова от 4.7 от един Джип във Враца и за момента мога да се похваля с мек педал и хубаво спиране!
                            R 727cc BB KIT
                            ZJ V8
                            WK2 V6

Коментар

Браво!
                              Спести едни 200-300лв
                              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X