zdraveite...az sam nov tuk i tragvam mnogo zle
...iskam da kaja 4e mi e izklu4itelno trudno da pisha na kirilica za koeto iskrenno se izviniavam i ako tova vi drazni pove4e niama da pisha-obeshtavam
...iskam da me razberete naistina..ako tova neshto triabvashe da go napisha s rodnata mi azbuka triabva da sedia s chasove pred komputara si
...ta da se varnem na temata po koiato iskam vasheto mnenie(ako me uvajite estestveno)...imam edna mashinka ot niakolko godini JEEP model 1982 CJ-7 kupih ia sluchaino...postegnah ia i ot godina ne sam ia karal..samo ia pripalvam otvreme na vreme...Ta sega kato otkrih tozi forum se zapalih mnogo po neia.Iskam da znam kakvo pritejavam..stava li za offroad ili e prosto kola za razhodki iz prirodata..???moga da ka4a niakolko snimki no ne znam kak vse oshte...dokolkoto znam dvigateliat e smenian v germania s 2.5 bil e po-goliam...skorosite sa rachni 5 speed...vsichko vatre e mnogo oprosteno i elementarno edinstvenata elektronika e radioto
Choveka ot kogoto ia vzeh mi dade tehnicheska literatura na vsichki agregati v mashinata..prilejno podredeni sas shemi cherteji i snimki v edna debela papka..dade mi dopalnitelen mmek tavan i meki sgobiaemi vrati (chisto novi)...Ta po vaprosa s kupuvaneto i-vzeh ia zashtoto ia udarih(naistina smeshno no fakt) koeto mi kostvashe 1 godina restavracia..vkluchitelno i chakaneto na chasti 3 meseca ot USA...E ochakvam vachite kompetentni mnenia za tazi mashinka JEEP pridobita po tozi nelep i smeshen nachin
..inache naskoro si vzeh UAZ i triabva da vi kaja che sam dovolen kak se darja v lovniat sezon...niakoi moje i da ia e vijdal v mobile.bg ot tam si ia namerih...chervena s gumi regenerat neznam kakvi sa no v kat nauchih che sa regenerat..s hubav graifer..problema e che sa mu shiroki i kato sednem 7 choveka i opirat v kalnicite po presechen teren
...tova e za sega..oshte vednaj se izviniavam za latinskite bukvi

Коментар