Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изчезна задна скорост?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изчезна задна скорост?

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
    Сега пробвах - и на P иска да върви на напред В движение с 10 км/ч цъкам лоста на P , задейства блокировката на колелата, но като дам газ и си върви напред

В емкомплект го сменях маслото, като всичко бях купил от Балканстар.

Напред си върви - няма шумове, няма притрисания
    ти присъства ли на смяната, щото в един друг небезизвестен сервиз, ти взимат маслото и джипа.... а после излиза с декстрон 3 и след няколко хиляди км. бууум

Коментар

Кажете къде да го закарам, грешки от ключа не излизат
      Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      ти присъства ли на смяната, щото в един друг небезизвестен сервиз, ти взимат маслото и джипа.... а после излиза с декстрон 3 и след няколко хиляди км. бууум
      При част от смяната да - за тях мога да гарантирам, познават ме и си правя доста от нещата по всички коли при тях.
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Кажете къде да го закарам, грешки от ключа не излизат

При част от смяната да - за тях мога да гарантирам, познават ме и си правя доста от нещата по всички коли при тях.
        IvanIvanovi се опита да получи инфо за маслото. Не е въпрос на доверие към сервиза...може просто да не знаят кое е подходящо за Jeep. Нито ще са първите, нито последните.
        Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

не, той каза че маслото е от БС, трябва да е правилното, просто ми направи впечатление че само 1000 км, след смяната прави така.

общо взето един обикновен юзер може да провери само нивото на маслото, ако е ОК, тогава е време за сервиз

Коментар

Сега като чета тук например явно са ми се заварили пакетите и ще трябва ребилд. Идея къде да се извърши това и нещо такова ли ми трябва? И като гледам за 44 и 42 май са еднакви китовете.
            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Сега като чета тук например явно са ми се заварили пакетите и ще трябва ребилд. Идея къде да се извърши това и нещо такова ли ми трябва? И като гледам за 44 и 42 май са еднакви китовете.

Такова ти трябва, на мен тук за същото ми взеха около 600 лева. Та цената е добра.

Иначе аз съм доволен от майстор Мимо в Горубляне /0888 868008/, който прави моята кутия. Вече повече от 2 години и над 30 000 километра аФтомата работи кат' часовник и превключва меко и мазно. Взима 800 кинта за сваляне, ремонт и качване. Частите са отделно. Ще се опита да ти пробута нов хидротрансформатор, ама не се фащай

Но първо се увери, че наистина си за ремонт на кутията. Щото аз правих основен ремонт на кутията заради една счупена зегерка, дето после се оказа, че можела да се смени и без да се разглобява половината кола.
              ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
              Volvo XC90 D5 Executive '12
              Volvo XC60 D5 Summum '11
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

А къде да го закарат да го видят?
                Ама май няма да го огрее с ремонта скоро, тя и без това зимата свърши, ще си карам кабриото и А8-ка, взе да ми писва от тоя джип вече, а с такъв мерак го купих ...
                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X