Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 2.5i Колянов вал Инфо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeep Cherokee 2.5i Колянов вал Инфо

Здравейте колеги! Гледах едно джипле на скоро , но когато се обадих ми казаха че джипа има проблем.Чукане като запали.Човека ми каза че е колянов вал.Много ли е скъпо това удоволствие,трудно ли се сменява,има ли вообще смисал да се занимавам.
    Джипката е 2.5i 88г.
    三菱帕杰羅
    Цитат:"Нямам Хоби Без Двигател" еми и аз така ...

От: Jeep Cherokee 2.5i Колянов вал Инфо

Колянов вал трудно ще чука. По скоро са лагери, било основни било биелни. Без да се отвори, няма как да се разбере.
    Скъпо, скъпо, колко да е скъпо.

Коментар

Поправка.Говорих отново с човека.Оказа се др. Ходил е в някакъв сервиз и като извадят лулата на 3-ти цилиндър започва да чука.При което са му казали че е вал.А сега де ...
      П.п Джипа работи и движи , не чука като работи , само като се извади свеща.
      三菱帕杰羅

Коментар

Това, със свеща, не мога да го свържа с колянов вал. По никакъв начин. По скоро бутален болт. Ама щом върви защо я свалят тази свещ?

Коментар

Еми колега и аз не го свързвам с коляновия вал.Нямам никаква идея какви са тия "Майстори".Др. ден ще ходя да гледам джипката и ще пиша допълнително.
          Според мен като свалят свеща идва де е нещо я повдигач , я нещо по-вала "разпределителния". Но това са само предположения.Недоумявам каква е идея със свеща...
          三菱帕杰羅

Коментар

Първоначално публикуван от MoT Преглед на мнение
            Еми колега и аз не го свързвам с коляновия вал.Нямам никаква идея какви са тия "Майстори".Др. ден ще ходя да гледам джипката и ще пиша допълнително.
            Според мен като свалят свеща идва де е нещо я повдигач , я нещо по-вала "разпределителния". Но това са само предположения.Недоумявам каква е идея със свеща...
            Тъкмо имаш аргументи за сериозен пазарлък.
            Майстори вече много, много, трудно се намират. Особено по фирмените сервизи.
            Иначе на това от аватара три основни ремонта съм му правил за 300000км, без да е видяло майстор, освен за шлайф на кол. вал.
            Последно редактирано от Пенчо; 19-01-11, 12:01. Причина: допълване

Коментар

,,Майсторът,, не се е изразил правилно или ти не си го разбрал. Когато кабелът си е на място тогава ще чука,а когато го извадиш цилиндъра спира да работи и чукането изчезва.

Коментар

Майстора се е изразил правилно, по скоро по разваления телефон някой нещо е чул - недочул.
                Колега, нито е лесно, нито е трудно - работа е. И пари.
                Най безболезнено е смяна на биелен лагер през картера. Най болезнено е двигателя долу. Според зависи.
                Последно редактирано от Аndro 160; 19-01-11, 17:48.

Коментар

Случайно си рових и намерих това http://www.youtube.com/watch?v=OzC3Ts2kNUI предполагам че звука е такъв (качеството на звука на клипа е малко кофти)
                  П.п До няколко дни ще пиша дали има нещо общо ...
                  Поздрави!
                  三菱帕杰羅

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X