Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Поръчка на части за Джипките от Rockauto.com.

Здравейте,
    има ли възможност за поръчка на задно каре (към раздатката) на преден кардан за Cherokee/Liberty KJ 2.5 CRD, не намирам в rockauto модела...и евентуално цена.
    Мерси предварително

Коментар

Здравейте, ще има ли скоро поръчка? Искам да се включа с датчика за температурата на гранда (този за показанията на таблото) : https://www.rockauto.com/en/moreinfo...181988&jsn=359 .

Коментар

Намерих си...монтиран е вече

Коментар

При доставка директно до България какво се плаща? Само ДДС или има и мито? Сложна ли е процедурата по освобождаване на пратката или се минава лесно като с китайските дето ги освобождавам на митницата до автогарата?

Коментар

Има мито. Същата е процедурата, с тая разлика че на летището (където ще ги освобождаваш) няма гише за бъра процедура. "Лесно" е относително понятие от гледна точка на загубено време. Ако случиш да няма опашки и имаш постоянен EORI номер, може да се мине и за час със все попълването на декларацията.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аууу, чел съм за драмите с EORI номерата. Някой беше писал разказ за тая работа...

Колкото повече го осмислям толкова повече ми изглежда удачно да чакам следващото ходене до САЩ за да си домъкна железата. Тамън 18кг са.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                Аууу, чел съм за драмите с EORI номерата. Някой беше писал разказ за тая работа...
                Просто си изкарай постоянен, ако редовно пазаруваш. Разправията е само веднъж. Аз имам от малко след като го измислиха. Изкараха ми го DHL като ги упълномощих да освобождават от мое име.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колко пари събраха DHL за тази работа? И колко вземат отгоре за освобождаване? Питам тук, защото информацията ще е полезно и за други хора .

Коментар

Освобождаването беше безплатно последния път. Ако искаш и да внасят митото и ДДСто вместо тебе, има такса 24лв, иначе ти пращат декларацията и ти си ги внасяш, като им връщаш платежните.

Колко струва първоначалното упълномощаване не помня, ама и да помнех, към момента цените със сигурност са други. Звънни и ги питай.

Коментар

И на мен DHL ми извадиха навремето EORI след упълномощаване от моя страна. Нищо не ми струваше, освен таксата за пълномощното при нотариуса (ок. 6 лв.)
                      Разбира се това го направиха след като пристигна един шнорхел през тях и те бяха любезни да ми предложат тази услуга. Иначе трябваше аз да се боря с бюрокрцията.
                      ... to be continued

Коментар

Здравейте, като гледам от месеци не е писано...
                        Дали Жоро още организира доставки от RockAuto.com?

Коментар

Най добре е да говориш с него,много точен пич е!
                          0897 818449
                          jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Точен пич е ама си е разправия!!!!И май му е писнАло!И воОбще го не виня!
                            Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                            0888854582
                            Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                            Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Здравейте,
                              да ви кажа честно още помагам на някой закъсал колега, но често пътувам и работя доста и нямам време и нерви за големи организации. Звъннете по телефона ако сте го закъсали ако мога ще "го вдигна"
                              Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                                Здравейте, да ви кажа честно още .....
                                С любезното разрешение на Жоро пиша в темата му, че имам алтернативен доставчик на части за "странни" коли.
                                Ако някой иска нещо - да звънка, ще давам контакти......Жоре, още веднъж благодаря
                                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X