Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теглене на Grand ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Теглене на Grand ZJ

Събота или неделя ще направим един Мургаш с момчетата. Досега не съм се притеснявал защото не сме излизали в голяма кал, но сега ще е различни. Кални и заснежени коловози ще има. И преглеждайки машината видях че отпред няма за какво да ме дръпнат.
    Поразрових се в нета и гледам слагат този кит http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JEEP-...ht_3457wt_1123 ама как да закрепим положението.
    Отзад имам теглич и да кажем ако съм пръв ше ме теглят назад. Ама ако нещата се закучат кво праим?
    Къде отпред мога да закача въже?
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

От: Теглене на Grand ZJ

На Грандовете куките за теглене са на болтове на гредата под бронята и най-вероятно твоите са свалени. В краен случай за малко може да увиеш колан през предният мост, но има голям риск да скъсаш маркучи и кабели. Най-добре е да си купиш или направиш кука за теглене. Ако искаш може да видиш моята оригинална.
    P.S. Като ти гледам аватара, булбара май е закачен за болтовете на мястото на куката. Ако е така може да се преправи и да се добави кука.
    LZ1RED

Коментар

Re: Теглене на Grand ZJ

Булбара е закачен на две места. Отдолу на некви планки и някъде по средата при бронята. На обяд ще го видя. От линка в ибей и американския форум видях как трябва да станат куките. Но излизат 250лв. , което за момента ми е неприемливо ..... Откъде в бг мога да намеря обикновени куки или въобще по- евтин вариянт?
      Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

modro беше дал координатите на една морга на Ломско шосе...мисля в темата "Какво направих по Jeep-a днес). Занимавали се главно с джипове. Звънни им един телефон или отскочи до там...все ще има нещо.
        Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

От: Re: Теглене на Grand ZJ

Всъщност темата е за частите...ето я:http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=46852&page=4
          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
            На Грандовете куките за теглене са на болтове на гредата под бронята и най-вероятно твоите са свалени.
            Куките за теглене при другарите от "Крайслер" се водят "екстра". Най-вероятно просто не били са слагани
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

То ясно че джип не закъсва ама........

тел. 0897818449

Коментар

аз съм с правени, и отпред и отзад...... снимка на задния има в тази тема

Коментар

Кой ти ги направи ?

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
                    Булбара е закачен на две места. Отдолу на некви планки и някъде по средата при бронята. На обяд ще го видя. От линка в ибей и американския форум видях как трябва да станат куките. Но излизат 250лв. , което за момента ми е неприемливо ..... Откъде в бг мога да намеря обикновени куки или въобще по- евтин вариянт?
                    Такива куки трябва да има в магазина за яхтено оборудване на пл. Възраждане.

Коментар

леж на тая кълка.... докато някой търси трактор... че и с предно и задно иии ако има лебедка ще е най-добре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X