Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко инфо за JEEP Liberty 2002 3.7 Auto

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Малко инфо за JEEP Liberty 2002 3.7 Auto

Ахам, продават се в магазини от типа на Автомания.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Пак уби ентусиазъма в мен. Аз до сега не съм счупил нито една и без тая чудесия високотехнологична...
      За тебе сме чували.

Коментар

Аре пак... не си чувАл а човек...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря много kinex,това ще ми е много полезно понеже ще свалям май де що кора има по купето.
          А дали системата е същата и за таблото и останалите пластмаси,така и ме изкопаха с 60 паунда за смяна на дясно огледало.
          Благодарен още веднъж
          Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Таблото е на винтчета и рапидки. Трябва да ги намериш къде са.

Коментар

От: Re: Малко инфо за JEEP Liberty 2002 3.7 Auto

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
              Искам да сваля корите на вратите за да сменя колоните,също така нещо ми дрънчи вътре в петата врата на багажника и не знам как да сваля кората-абе въобще ужас а аз хич не трая такива звуци и са много дразнещи.
              Иначе проблеми-опазил ме бог-никакви за сега,вече 35000км си карам без нищо,дори като си бях в BG доста се поразходих по балканите ама на лек офроуд
              SIM здравей,
              вчера сменях колоните на жената , тя има Liberty 2003/3,7 v6, и мога да ти кажа че стана за 20 минути.
              Проблема ми беше че, колоните са много специални!!! Какво имам в предвид:
              1.Infinity системата е много усложнена в сравнение с моя Grand Cherokee
              2.Колоните са със специални "приставки" т.е. нещо като УСИЛВАТЕЛИ ( а може и да са усилватели)
              3.Самите колони имат слециална планка за която се захваща този усилвател.
              4.Ако не слагаш оригинални колони , то трябва да ги приспособиш.Аз взех едни от Grand Cherokee.
              5.Усилвателите ги закрепих с "миши опашки" за самата колона ( има дупчици на колоната).Не стана заводски но е здраво.
              6.Куплонга на Liberty и Cherokee се различават също.
              7.Тези усилватели командват и пищалките на таблото!!! ( спряха да "гъгнат" )
              Това е от мене, надявам се да съм ти бил от полза.

Коментар

От: Малко инфо за JEEP Liberty 2002 3.7 Auto

Здравей, trumen, добре дошъл във форума, нищо, че темата е от 4 (четири) години
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X